Nötkaka klar.. imorgon Restylane :)

Nu är kakan klar och den doftar really good! Vet att ni gärna hade velat ta en stooor tugga! Till den blir det en stor fruktsallad och glass till dem som vill :)

Har annars kollat på the city idag och pratat länge med killen i Kina..

Imorgon efter jobb ska jag fylla på mina lips på eriksbergskliniken, ses imorgon mina små rostade mackor med hallonmarmelad, slick!


Dax för pannkakor!

Hej på er, hoppas er helg varit grym! Nu är vi hemma i stan, jag och mamma ska laga pannkakor, var 100 år sen jag åt det så nu är det dax, ska bli så gott!

Sen när pappa kommer hem med ingredienser ska jag baka knäckig nötpaj, kommer bli grym! Ska fira min bror ikväll på middag

Puss så länge


True blood..

Har inte gjort någonting idag.. började kolla på True blood med mamma men det var bara sex sex och sex så mamma ville se ngt annat haha blev en annan film ist, juste mamma klippte mig också :)

Vi promenerade runt i kylan, och ska snart ta en fördrink framför brasan..!

 

mina toppen päron och hunden innanför daddys jacka..


Shopping i lantisstaden Norrtälje och kinasnack!

Jag och mamma åkte in till Norrtälje, väldigt mysigt där :) Vi gick omkring i butikerna men fanns inte så mycket fint, hittade en/ett *pip* till min bror, vi ska fira honom imorgon, han fyllde år 27/1 Grattis sötnos!

Jag köpte massa grejer till vår lägenhet och ett fint nagellack som jag ska pynta mina nails med nu!

Jag pratade länge med min älskling i Kina på Skype, gillar inte när jag inte är med honom, speciellt när vi upplever stora saker utan varandra (typ en resa till Kina) vill också vara där!

Ser ut som min hund blivit kines men hon gillar inte sig själv på bild, så hon vänder alltid bort huvudet!



Vill tillbaka till Mexico! Va så sjukt bra...


Helg på kurort :)

Bestämde mig för att spendera helgen på landet med mina pears.. behöver vila, tänkte först gå ut med ett gäng men efter mitt migränanfall kände jag att jag var tvungen att vila :) Har varit en hektisk vecka! Snart ska vi äta middag med bla. vitlöksfräst scampi som är det bästa jag vet

Nu när vi kom ut till landet var det typ 10 grader i huset så nu springer man omkring med myskläder, har tänt brasa och tagit ett glas vitt! jag kallar landet för kurorten för man blir bortskämt och vilar upp sig :) Grymt!

Imorgon ska jag och mamma åka in till norrtälje, vår lilla byhåla nära landet! Mys! eftersom alla som bor där har så dålig stil så brukar allt fint finnas kvar på rean whooo!

Mamma och pappa ska se Sveriges sämsta program Lets dance så jag får inviga min box med "true blood"

ha en mysig kväll!


Migrän :(

Har haft en hemsk natt, har knappt sovit någonting alls :( När jag kom hem igår från ansiksbehandlingen kändes mitt huvud som en stor tung boll, detta blev värre och värre så under natten visste jag inte vad jag skulle ta mig till, ringde mamma och pappa mitt i natten och pepprade alvedon! Är helt slut, sitter med solglasögon för jag kan inte få ljus i ögonen, nu ska jag sova :(

kunde knappt ta ett kort för blixten höll på döda mitt huvud...


Hemma från bästa ansiktsbehandlingen!

Är hemma från ansiktsbehandlingen.. sitter och äter granatäpple, mango med keso till efterrätt :)

Ansiktsbehandlingen var som förra gången nästan en chock, jag tog faktiskt en bild när det "gula" kommit ut men vågar inte lägga upp den, ni kommer inte gilla den...usch!

Skönt att få frisk och ren hy, njuter...

Köpte en foundation från deras märke också, så här står det:

"En fuktgivande foundation där de aktiva ämnerna absorberar hudens överskottsfett och ger en vacker och matt lyster åt huden....bla bla" låter bra!


Vill vara här nu!

Pratade med Peter på Skype förut, han hade äntligen(!) kommit fram till Kina (24 H) senare.. han fick flyga 4 timmar inrikes upp i bergen till en stad som har 20 grader året om och kallas för "Kinas avkopplande stad" hur nice hade inte det varit?

Detta är min avkopplande stad, jag älskar vårt landställe i Grekland, det är en oas av lugn upp på ett berg helt ensamma...(sen finns party i stan)

Längtar efter sommar!


Dags för bästa ansiksbehandling ikväll :)

Ikväll 17.30 ska jag på min efterlängtade ansiktsbehandling igen, var 3 veckor sen sist :)

Här kan ni läsa om den jag gjorde sist (på min andra blogg som jag snart ska flytta hit) 
Lovar att ni får en helt ny hy

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13606577


Birthday dinner och standup!

Igår var jättetrevligt förutom att jag höll på att somna av trötthet, 14 tjejer var det som firade Sannes födelsedag Jag hade ju jobbat 16 timmar dagen innan, knappt sovit någonting i måndags och partaj igår..Men men det var trevligt och gott! Dessutom var det stand-up comedinight så 7 olika komiker körde, vissa var roliga, dock gick jag och Aida i pausen så vi missade tydligen de två bästa..

rosa blus med skärp i midjan

Är frukt nyttigt?!

Jag blir knäpp! Mina tjejer här på jobbet håller på med viktklubb.se och när jag berättade hur mycket frukt jag fick igår sa de båda att det är jättemycket kalorier i frukt????? ok jag fattar att det är kalorier men hur hemska kan det vara? är det inte bättre att äta frukt än annat?!

*Förvirrad*

Jag älskar frukt, äter ca 4-5 frukter/dag kommer inte sluta med det men det vore ju intressant att veta..

Vår kyl: 50 chiquita smoothie, 10 kilo frukt, keso, choklad och öl (ingen av oss dricker så det är till våra vänner) haha


Ny klänning och ny seriebox!

Igår när jag skulle springa in på h&m och köpa strumpbyxor fick jag syn på denna klänning, visst var den snygg? 199:-  

Sen på lunchen idag köpte jag denna serie, True Blood, har inte sett ett enda avsnitt men har hört att den ska vara grym! *hoppas det* 400:- på Webhallen åhhh va härligt att ha ngt att titta på :)

ps. ikväll kl. 18 ska jag iväg på en hemlig grej, ska bli sjukt kul! Mkt bilder kommer det att bli

Kiss




Superbrands på berns igår!

Först bjöds vi överraskande på en topp middag på Berns Asiatiska, fantastisk förrätt, sushi och goda efterrätter, man beställde in rätterna sen delade man, mysigt!

Sen svirade vi om till Chiquita utstyrseln och byggde upp vår djungel.. Blev grymt!

Vi åkte därifrån med 15 kilo frukt var och typ 40 smoothies, kunde fått 40 till men fick inte plats i bilen :) Fruitboosta i helgen :)

ps. passade på att köpa en så snygg skinnklänning innan Berns när jag bara skulle köpa strumpbyxor.. visar den senare!

Mitt bananteam :)

Fruktkorgen redo på huvudet..

Tre saker!

Ska träffa Sandra kl 18, ska ta bilder så ni kan få skratta åt mig i banan utstyrseln..

Peter åker till Peking imorgon, någon som har tips på hur man gör med telefonkort? Swinedyrt att ringa mbl dit.. Någon som vet något om Rebtel (www.rebtel.com)? Ska tydligen vara väldigt bra och billigt att ringa från :)

Min underbara vän Cicci kommer hem från Shanghai idag

Kinesiska muren är en plats i världen som jag ska besöka


Ysl skor för 5000 eller dessa?

Längtar till våren så sjukt mycket, orkar inte med dessa vinterskor längre, drömmer om pumps, ballerina och flippisar..

Min kompis köpte dessa igår från YSL (modell, republica) sjukt snygga! På Bianco finns snarlika för 1/4 av priset 1300

  


Miss chiquita day!

Hola, Pratade med Freja (www.freja.bubbleroom.se) och hon ska till Marocco, bahhh! Jag vill också iväg, vill verkligen det! Nu vill jag att det ska hända något stort och kul! NU!

Ikväll har jag Chiquita dagen, känns så där, ska stå med en fruktkorg på huvudet och se glad ut! Det som gör saker lättare är att Sandra ska vara där och sampla smoothies! Tur det

Blå skjorta från London, svarta byxor och ankelskor

Shoppingrundans resultat! 7 snygga fynd :)

Detta handlade jag idag efter jobbet, pang bom in ut pengarna slut haha (skämt åsido som tur är) men satan va fort det gick, inga människor i butikerna heller! Finns mycket fint i butikerna just nu enligt mig, h&m trend har fått in väldiigt fina saker!


Kavajen som satt som en smäck! 500:-


Lång blus, 199:- Gina


Kavajaktig cardigan


Topp från rean, 50:- fin i ryggen med knappar :)
 

Klänning med puffär, tänkte ha den med ett fint bälte i midjan :)


Supersöt kofta, (är gammelrosa inte grå) vadderade axlar i kavajmodell

Skor med sjukt hög klack (vet inte om jag kan gå i dem) snygga som tusan iaf! 399:-

Englands sport (porr)tidningar

Alltså, jag vet inte om man får lägga ut såna här bilder men shit.. är detta en sporttidning..? Bara nakna tjejer och 5 sportsidor någonstans längst bak.. haha Peter tog hem den bara för att visa mig, så om du ringer din kille och är i England så vet du hur sporten ser ut haha

Dem där småbilderna är kontaktannonser, gamla tanter på 60 år tjejen på bilden högst upp är Ivana Trump, undra vad hennes pappa gillar det där


FULL späckad vecka

Hej på er, jag sov så sjukt dåligt inatt, inte bra för min skönhetssömn, denna vecka behöver jag massa energi för det är grejer hela tiden..

Mån: Ska in till stan och shoppa! Tis: Miss Chiquita på Berns, Ons: stand up comedy Tors: Ansiktsbehandling

Ska bli så skoj att shoppa idag, har spanat in en kavaj, cardigan- aktig kavaj, shorts, byxor, en annan kofta med puffarm och en blus :) + en present till min bror!

 

 

 



Puffarms topp h&m 98:-, halsband köpt i prag

Mys med hunden..

Nyss hemkommen från middag hos föräldrarna, bjöds på lax som jag skulle kunna leva på, love it! Min hund är den mest fantastiska lilla krabat som skapats, hon är så kelig, mysig och rar och man kan prata med henne om allt, dessutom är hon alltid glad och får mig att skratta.. finns inte många människor med alla de egenskaperna..Dessutom säger hon aldrig något som gör mig ledsen..

Nu sa jag ta en dusch och krypa ner till Johan Falk på tv..

idag hade jag min lilla puffskinnkavaj från Vila :)

2 fina klädfynd för 50:-/st

Gick in till stan och kikade lite i affären, shit va jag hittade mycket fint, imorgon ska jag in och prova och shoppa :)

Dess två blev det, ascool liten kofta med spetsiga axlar från Gina Tricot 50:- och linnet med fin rygg från h&m 50:- Som man kan ha instoppad i shorts när det blir lite varmare med uppsatt hår Jag har bestämt mig för att byta stil till mer "snygga" plagg, lite dyrare lite bättre kvalitet, försöka sluta tänka bekvämt med bomullsmjukistoppar och leggings.. Nu ska det bli ändring!



Nedan: Hittade dessa två fina också som jag måste rekommendera om du leter efter en skinnjacka med puffärm (H&M 499:-) eller skinnkjol (Lindex 249:-)



Up in the air..

Igår kväll for vi och åt middag och gick på bio, vi såg Up in the air.. hmm den var ok men jag gillar inte drama så mkt så jag tyckte den var lite seg.. hände inte så mycket! Dessutom har jag aldrig sett folk gå efter halva filmen,  4-5 pers som gjorde det..

Nu ska jag fixa lite hemma sen kl 11 ska jag träna danceaerobic  efter det ska jag nog ta det lite lugnt en stund tills Peter kommer hem från hemligheter (mkt hemligt nu) då ska vi åka till Mamma och Pappa, redan söndagsmiddag igen  Söndag = Johan Falk

Hade så tighta jeans så jag kunde knappt äta igår, hade först dessa skor sen kom jag på mina nya ankelskor så det blev dem :)

Dagen; 2 olika frisörbesök sen fika sen bio..

Kl 11 ska jag vara hos salongen som fixar mina extentions, ska bli så skönt, var två månader sen sist så nu har håret vuxigt ganska mycket :) Direkt efter det ska jag till min "vanliga" salong där jag klipper och färgar, så ska jag klippa till håret! Topparna och möjligtvis en liten aning kortare.. spännande!

Efter mina hårbesök ska jag träffa Chloé, min kusins tjej, ska bli mysigt! De ska flytta till LA i februari! Måste hälsa på :)

Ikväll tänkte vi se "Up in the air" och käka något gott!

Have a happy day!

ps. Jag tror jag hittat min favorit foundation, Lancome Tient Idole, har den på mig på bilden, känns matt och skön och håller hela dagen! Jag har alltid eyeliner under ögat så nu ska jag börja vänja mig att inte ha något, mitt problem har varit att mina ögon ser så stora ut haha Nu ska jag kasta på mig lite rouge sen måste jag rusa,

ciao belles

 

Kvällens Önskeoutfit, mmm

Detta önskade jag att jag kunde sätta på mig ikväll, skulle egentligen iväg på middag men killen fick kräksjukan igår så vi avstår ;) Däremot kan jag klä upp mig för en middag ändå! Eller så ni där hemma få inspiration, matcha med sotiga ögon och snyggt hår...

Kavaj, Asos ca 600:-
Byxa Vila, 299:-
Skor, topshop ca 950:-
Väska balenciaga
armband, Disney couture 1599:-

Bästa vaxningen i Stockholm

Igår hämtade jag Peter från flygplatsen, mys! När jag satt i bilen på väg ut hade jag hög musik på och fick en mysko känsla.. Har ni någongång funderat på att bara waaah tänk om jag för någon sekund tappar koncentrationen och råkar köra av vägen, shit va snabbt det kan gå när man kör fort..scary! fick panik av tanken och höll på köra av vägen haha

kl. 17.20 ska jag iväg till Taras hudvård på vaxning, härligt den salongen är kanon, ligger vid Odenplan :) Direkt efter det ska jag iväg och prova en klänning till en grej jag ska göra på Berns på tisdag, ni kommer garva :) Berättar senare..

Ikväll tror jag bara vi ska äta en god middag och hyra film, Sandra kanske kommer över på ett glas vin, hoppas det! ps. förstår inte hur man kan titta på let´s dance..

Imorgon ska jag gå till frisören kl 11 och fixa mina extentions, efter det ska jag träffa min kompis Chloé som ska flytta till LA i februari (jag är inte avundsjuk)


Lets fly away...

Ikväll ska jag hem till päronstugan och äta middag med dem, därefter bär det iväg till Arlanda.. hmm jag får konstiga känslor av att åka dit :( vill ju bara resa iväg när man ser alla flyg lämna svensk mark.. suck! Fem länder besökte jag förra året och detta år ska jag försöka slå det, jag vill!! jag älskar att resa, jag älskar att krocka med kulturer och känna känslan av att bara vara... Det finns så mycket ute i världen som jag dras till  Min dröm är att få testa att bo utomlands, få känna känslan av förvirring och att min vanliga "trygghet" inte är där, älskar utmaningar så jag hoppas jag kan få göra det snart..


Köpa denna byxa i helgen?

Hittade denna fina byxa igår när jag satt och kikade på internet.. dem ska jag på jakt efter i helgen :) 399:- på Vero Moda


Tack grannar för att ni ska bråka kl 23.00

Alltså inte konstigt att man känner sig helt knäpp idag, grannarna hade världen fight igår när jag skulle sova, shit! De kastade grejer, skrek, hoppade, dunsade allt! helt jä*la galna! Hittade inte mina öronproppar heller, suck! Tänkte gå upp och kolla så de levde för helt plötsligt blev det knäpptyst, mkt mysko!

jaja ikväll ska jag hämta min lilla Peter på flygplatsen, mys!

Måste bara säga en sak, jag märker en enorm skillnad på mig och min kropp sen jag började prommenera på luncherna, 30 min powerwalk om dagen! Jag får mycket mera energi till eftermiddagarna, jag får dagsljus, frisk luft och härlig natur  Jag kanske inbillar mig men det känns som jag får fastare kropp :) Underbart!


Återhämtning efter träning!

Nu mina vänner ska jag börja vara duktig med kost innan och efter träning! Innan träning har jag nästan alltid varit ganska duktig, äter lite frukt, keso lite nötter och så kanske proteindrink... Däremot brukar jag bara slänga ihop en sallad till middag som kanske inte riktigt innehåller allt kroppen behöver för återhämtning. Får man inte i sig tillräckligt med protein efter träning vet ni vad som händer, då kan kroppen börja bryta ner muskler istället för att bygga och det vill vi ju inte!

Om man inte får i sig tillräckligt mycket energi och protein hamnar kroppen i ett tillstånd som leder till minskad muskelmassa. detta beror på att kroppens "svältmekanismer" förbränner våra muskler som energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett! Vassleprotein är överlägset alla andra protein för att stoppa kroppens svältmekanismer och kroppsnedbrytning.

Rekommenderar detta protein efter träning, innehåller 105 kal per portion och jag tycker den är godast i blender med minimjölk :) + lite kanel för smaken!

 Whey 100 ca 270:-

Mysig kväll med mysigt (natt)sällskap :)

Igår gick jag och Sandra som sagt till Vapiano för en god och tjattrig middag, vi åt deras Linguine med pesto- grym! Shit, när man inte druckigt på ett tag så är det sjukt hur lättpåverkad man är! Efter ett glas på restaurangen kännde jag mig snurrig, men jag och Sandra åkte hem till mig och hon hade köpt en flaska rött så det blev det, fruktsallad, nötter och massa snack! Sen sov hon hos mig så låg vi och snackade om livet.. inte lätt, nu är man lite sliten men det är det värt!

Ang samtalet jag pratade om igår så gäller det inte direkt mig men det var kanske inte riktigt vad jag ville höra när tel ringde kl 23.45.. Alla människor i min närhet vill jag verkligen ska ha det bra, så när saker inte riktigt går som de vill tycker jag det är jobbigt :( Nästa måndag berättar jag

Ikväll ska jag träna stenhårt! Streetdance, whooo!
'

Ville ha klackar, men det är så jobbigt att gå i modd... grrrrrr

Tonight red vine is my savior..

Ikväll ska jag och Sandra gå till Vapiano och äta en riktigt smarrig pasta, dricka mustigt rött vin och snacka i flera timmar, sen ska hon sova hos mig, oh så mysigt som när man var liten :) haha

Vin kommer bli min räddare ikväll, för att få mig att tänka på någonting annat, pju! Ett mycket nervöst samtal ikväll kl 21.. See you later


Shorts = my summer!


I think its so hot with shorts! It makes your legs look really good  
Jag kommer beställa några av dessa från asos.com


Olivia palermo i sina..oh så snyggt

Ohälsosamt att sova för mkt?

Hur kan det vara så sjukt dåligt på tv? Jag har några ideér på tv-program så man borde kanske ringa in och be dem lyssna på dem- gillar dem mina ideér får de ge mig en slant :) Jag har absolut ingenting att göra på kvällarna om jag inte tränar (vilket jag inte kunde när jag sov hos mam och pap) Så jag gick och sov istället, 21.10 slocknade jag! sov till 06.45 alltså  9,5 timma, tror jag sov för mkt för nu är jag helt slut.. Tror det optimala för mig är mellan 7-8 timmar inte mer! Konstigt det där med sömn!

Ikväll ska jag träffa Sandra och äta middag, vi ska gå till Vapiano, jag älskar den restaurangen, är Peters fel, han är där var och varannan dag och äter när de inte får middag på träningen så han har Vapianosmittat mig! Pastan är så sjukt god att man omöjligt kan låta bli att äta upp allt oavsett om man är proppmätt efter 5 tuggor ;) Ska bli jättetrevligt

ps. jag har börjat powerwalka 30 min varje lunch, bra va :) Känner mig så mycket piggare på eftermiddagarna då, kanonbra tips!

Gillar ni min jacka? Köpte den i USA för 5 år sen och nu hittade jag den hos mam och pap :)

Kokos tills jag dör...

Jag är fruktansvärt förtjust i kokos, badet, luften, äta, gegga på sig, torkad osv I´m a coconutlover from head to feet (ville skriva tå men vet inte hur det stavas på eng)  Med detta ska jag utöka badrumsskåpet

 

1. Doftljus från "Bubble Shakt Bungalow glow coconut shell" - med doften Chocolate malasada

2. Aqualina coconut body wash

3. Asquith & Somerset Coconut creme Moisturising Body cream


Vem sätter gränsen för dina mål?!

Vart går egentligen gränsen för hur långt man kan gå? Jag och min pojkvän har tatuerat in ordspråket "låt aldrig rädslan av att förlora vara större än viljan att vinna" och jag vet att det stämmer till 110% vill du något tillräckligt mycket är det ingen som sätter gränser, ens psyke är det enda som kan stoppa ens framgång!

Jag tror att allt detta är nyckeln till framgång, det är precis därför fattiga människor, eller människor i kris ofta ger sig fan på att lyckas och de gör det också. Hur ofta läser man om människor som haft det riktigt svårt och livet hängt på en skör tråd, sen kommit på att man inte kan förlora någonting på att köra, gjort det och lyckats gånger 1000

En förebild som jag träffade mycket när jag arbetade för Odd Molly var Per Holtkneck, läs artikeln jag bifogat. Hur han förändrade sitt liv och lever sin dröm Fantastisk!

http://www.dn.se/nyheter/fran-uteliggare-till-innedesigner-1.647982

Sen ska jag åka till Solna och köpa en grej till min ipod och passa på att unna mig en sån här smaskig mixad juice från Juicebar mums! Denna bild från somras :)


Triss i kavaj!

Jag hittade en liten kavajartikel på nätet och kom på att det är riktigt snygg, men jag gillar det bara om man har något snyggt till, alltså något lite mer "tufft" annars känner jag mig för elegant

F.v. Gina Tricot, 499:-, Gina Tricot 399:-, Topshop 799:-


Chokladmask som gör susen!

Johan Falk är väl för bra.. dock har jag ett stort problem, min pojkvän blir galen på mig eftersom jag Alltid somnar när vi kollar på film, bio, hyrfilm, film på tv allt! Är helt hopplös! Igår somnade jag mellan ca 22.20 och 22.35 så jag missade typ en kvart men det gjorde inget jag tycker dem är super

Jag sov hos mamma och pappa igår eftersom Peter är i England och det är skönt att bli lite omhändertagen, jag och mamma gjorde utrensande (väldigt djuprengörande) chokladansiktsmask, om ni inte testat den borde ni göra det, 20:- från Åhlens och doften får dig att vilja äta upp ditt eget ansikte grrrr! Hade ingen gurka så jag och mamma tog körsbärstomater istället :)

Jag är nervös, jag hoppas åhhhhhhhh va jobbigt detta är

Moi osminkad i mask :)
Idag har jag mina gamla (fast oanvända) indianskor!

The hills, läkerol och Twilight!

Nu har jag haft en kanondag, avstressande och så himla skön! Jag är riktigt stolt över personen jag har blivit (iaf 4 veckor nu) Jag bestämde mig ju för ett tag sen att börja stressa ner och jag har verkligen gjort det, jag blir rädd när jag fick såna konstiga symtom så då bestämde jag mig. Mitt största problem var att jag bokade in saker och skulle ha schemalagda dagar från 8- 22 :(

Jag tog en bild som symboliserade min dag, "The Hills", "The city", Twilight 3:e boken, läkerol, massa kaffe och sms med min pojk :)

Nu har vi ätit världens godaste Coq au vin och det vankas dessert, sen ska jag ta en varm dusch, lägga en chokladmask och göra mig redo för Johan falk *myyyyyyys*

 


Vilken oljefri foundation är bäst? Test

Hej små nyponrosor

Idag gick jag upp kl 06.20 då jag körde min älskling till flygplatsen.. Han reste till London och ska vara där i veckan, vad han ska göra där är secrets :)

Sen for jag hem till mina föräldrars hus och skulle bara fixa iordning mig, eftersom de är på landet skulle jag åka och äta frukost med min bror och hans tjej på ett hotell där de bor, men jag var för hungrig för att vänta :) Vid 11 åkte jag till Sandra på Åhlens och hon hjälpte mig med foundationtester.. Jag fick 3 olika sorter och märken som jag ska prova i olika färger, pju! Alla 3 är olje fria som ger med matt look istället för glansig, det gillar jag inte! Återkommer om vilken jag sen kan rekommendera!

Testen är emellan, Clinique superfit makeup, Clinique Stay true, och Lancome Tient Idole *spännande*

 Tröjan jag köpte på Gina 149:-

 


Gjort hemmagjord musli :) Recept här!

På eftermiddagen när Alexia var uttråkad, som vanligt bestämde jag mig för att göra egen musli! Blev så lyckad

1. Man tog 1,5 dl havregryn, 5 dl blandade nötter, 1,5 dl sesamfrön, 1.5 dl krossade linfrön och landade ihop.

2. Sen tillsatte man äppelmos (jag tog Önos lågkalorimos) och 3 msk olivolja

3. Blanda ordentligt och sprid ut på 2 plåtar tills allt är gyllenbrunt, Rör om ca var 10:e mint och se till att det inte blir  för stora klumpar.

4. Låt svalna och blanda i torkad frukt.

Hur gott som helst på yoghurt eller på fruktsallad

Nu blir det Chevétäckt laxfilé, yummie

Under tillagning ;)

Tips på billig massage i Stockholm!

Efter en härlig lugn dag blev det inte sämre med en 60 min massage kl 14.00 Helt underbart! Man mår ju så fantastiskt bra när man får rå om sig själv med det :) 300:- kostade 60 min massage, ligger här på kungsholmen på st. eriksgatan nr ? Det kan man faktiskt unna sig då och då :) Numret till salongen är 08- 440 39 44 hon heter Daria! Favoriten var rumpmassagen )


"Snabba cash" var kanon!

Vi träffades runt 19 igår och gick och fikade, shoppade lite också (2 tröjor) ni får se sen :) Kl 20.45 satta alla redo med Hollywood menyer och mina tjerern satt med tröjor över munnarna för att de knappt kunde titta när JW kom fram i rutan, kan verkligen inte förstå denna Joel Kinnaman hets, tjejerna i salongen vred och vände när han kom upp i bild, haha! Jag har en mycket snyggare kille så jag kunde koncentrera mig på filmen ch tyckte den var jättebra, böckerna är väl så klart lite mer detaljerade och en aning bättre men men.. mysigt hade vi det iaf!

Idag ska jag umgås med Alexia (mig själv) Jag ska iväg och träna snart, sen ska jag ju som sagt gå och få en 60 min massage, när jag kommer hem ska jag ta ett lågnt bad och läsa Twilight, fixa mina naglar, sen laga en go middag och bara ta det lugnt!  Love

Hela mitt crew på Espresso house..

Snabba cash ikväll!

Ikväll ska jag, Peter, Sandra, Magnus, Bea, malin, Sandra E, Sanne se "Snabba Cash" ska bli kul, gillade böckerna som tusan så jag hoppas filmen kan komma i närheten av boken..Ska ta med servetter till Malin och Bea som älskar den spinkiga killen i filmen.. (han på bilden)

Ska bli sjukt sjoj, innan ska vi äta middag eller fika..

Imorn blir en skön dag, ska träna på morgonen,gå på massage kl 14 *myyyyyys* Sen ska vi äta en god middag och chilla eftersom vi ska upp i ottan på söndag, kl 06.30 ska jag köra Peter till Arlanda, han ska åka till England *hemlis* sen åker jag hem till mina föräldrar, ska fixa och dona i Brorsans lägenhet visning på lyan, sen blir det mys med familjen, kanske lite spel och sen middag (inte glömma Johan Falk kl 21)!


Stockholms bästa Indie..

Vi hade jättemysigt när vi var ute och åt igår, vi gick till Indian Garden på söder och åt otroligt god mat..Den har blivit utsedd hit och dit i olika tidningar och jag håller med alla som säger att den är grym, bra priser och jättegod mat (vinet också)

Idag har jag såklart glömt min kamerasladd så jag får göra en önskeoutfit idag istället :)


Topp: Acne 499:-
Jeans Vila 399:-
Skor Din sko
Armband, kyssjohanna.se 159:-
Väska Balenciaga

SÅ HÄR BLEV NYA HÅRFÄRGEN :)

Hej hopp, nyss hemkommen från frisören så här bllev färgen, nu måste jag sticka, ut och äta med Peter! Hörs sen, Ciao


Hur sminkar jag mig?! och i min väska!

Jag brukar få frågor om mitt smink och mitt hår så därför tänkte jag göra ett inlägg om mitt smink idag (om mitt hår finns i sidokolumnen)

1. Jag startar med att smörja mitt ansikte med fukt från babor (vitamingegga) och en skyddande dagkräm från Elsa hjoronemus.

2. Jag lägger Ysl (nr 2) conceler under ögat.

3. Vardag: Jag tar ID mineralpuder i ansiktet samt borstar på Guerlain solpuder i ansiktet. Lite rouge också! Fest: Tar puder från kanebo också för att få porslinslook!

3. Jag lägger min krämiga eyeliner från Guerlain, lägst övre fransraden, borstar ut den lite så den går upp mot globlinjen. Samt lägger eyeliner på inre sidan av ögat.

4. Jag böjer mina fransar med böj från Shiseido, och lägger på några lager maskara. Låter torka och lägger på ett till.

5. Har nästan alltid bara någon fuktgegga på läpparna, typ idomin, vaselin men ibland lägger jag på lite läppglans

Är det fest sotar jag nästan alltid mina ögon och sätter på lösfransar i kanterna!
ps. Glöm inte att tvätta dina sminkborstar i ggr/veckan!



Detta har jag med mig i väskan :) Parfym från victorias secret, ibland om jag vill ha färg på läpparna har jag 2 i säkerhets skull i väskan från make up store:) och just idag hade jag mitt kanebopuder också eftersom jag ska fixa mig inför kvällen på jobbet!





I min väska finns, kalender LV, Mobil Blackberry, Plånbok/clutch Balenciaga, paraply Totes, vatterflaska (kom inte med) kameragrejer, kamera, desinfektionskräm, handkräm, läppgrejer, fullproppad sminkväska och pennor hubba bubba och annat skit  Ciao!

Frisören kl 17.00 New look?!

Nu har jag äntligen bokat tid hos frisören, idag kl 17  Jag har också bestämt mig vad som ska ske :)

Jag ska lägga i slingor på övre delen av håret (ungefär en blandning av damerna på bilden) Är sjukt sugen på lugg men tycker det är så jobbigt att spara ut den igen.. vet dock att beyonce kör med löslugg som man kan ta bort och sätta på osv, kanske skulle skaffa en sån :) Bilder på resultatet får ni senare idag


4 års dag med Peter idag :)

Idag firar jag och Peter 4 år tillsammans  Hurra hurra!

Ikväll ska vi fira med en god middag tillsammans, ska bli mysigt! oj oj oj va fort 4 år går, men satan i gatan vad man ska gå igenom, vi är två envisa typer och man måste försöka anpassa sig lite efter den andres personlighet för att det ska fungera, hoppas på många (typ 60 ) toppen år tillsammans!

Igår kväll var jättemysigt, Mikaela bjöd på tapenade sen pizza :)

Idag ska jag göra ett inlägg om mitt smink och hår (som jag får frågor om) kommer senare.. Ha en fin dag,

Skjorta London, skor london, byxor Carlings


Denna klänning kommer bli het i vår och sommar!

Kan inte vänta på att våren kommer! Jag tycker långa klänningar är så snyggt, till flip flops är det extra hett ;) Ska på jakt efter en lång klänning när jag åker tillbaka till London i vår, annars får jag beställa någon av dessa från www.asos.com *längtar*

Här är miss conrad igen.. men jag tycker verkligen om hennes stil

Nästa skoköp! Budget är bäst ;)

Hola! Jag har 5 saker på min "Att göra lista" i helgen

1. Se "Snabba cash" med Peter och 6 vänner på fredag

2. Fixa mitt hår (klipp och sling)

3. Boka tid på lördag för min massage jag fick i julklapp

4 & 5: Fixa dessa skor, Ena från h&m 199:- Sött med strumbyxor när våret snart kommer. De andra från Converse, finns dock inte i Sverige vad jag vet så Peter får köpa dem i England på söndag (han ska dit nästa vecka) Älskar dem något kolosalt! Light varianten!


Få andra att flytta på sig på tuben...

Självsäkerhet! Jag har kommit på en grej, det funkar så bra att jag blev chockad, nu har jag bara testat en gång men satan i gatan! Jag blir sjuuukt irriterad på människor som bara går rakt in i en och vägrar flytta. man måste väl vara lite logisk, man ska ju inte behöva hoppa in i busken bara för att sällskap ska gå på rad och snacka..

När vi var i london nu var det en kille som dunsade in i mig med världens kraft, trodde min axel skulle hoppa ur led, jäv*a surgubbe, och det händer säkert massa människor varje dag.. Idag på tunnelbanan skulle jag testa om det gick att få folk att flytta sig med bara blickar, det gick! Jag gick rak i ryggen, självsäkert och lite vickandes ner för trappan (haha) det funkade (kanske bara idag men men) Jag och Peter läste The Secret i mexico och den är grym, man kan göra allt med attraktionskreft, nästan flytta sten om du verkligen vill ;)

Idag ska jag på middag hemma hos Mikaela kl 18.00 med Jennie.. Ska bli så trevligt!

OBS!.. imorgon firar jag och Peter 4 år tillsammans *kalas* ska ut och äta!

Ciao!

Mina nya linser, man ser inte hur otroligt fina dem är, är lixom lite glitter i dem, sååå fina!

Ska jag vara med i realityserie?!

En tjej från titan produktion har ring och "intervjuat" mig tre gånger nu ang. en ny realityserie på svt som startar i vår..Man ska tydligen bo med 10 andra människor i 5 veckor ch typ vara "fröken duktig" Det handlar om barn som haft föräldrar som alltid stller upp ekonomiskt och med allt man behöver  Mina föräldrar är toppen så de har verkligen hittat rätt, men skulle bli så jäklans arg på snorungar som inte ens kan diska! Vet inte...tror inte mamma och pappa är så pigga på det.. hmm Den enda roliga skulle vara att vinna ;)

Idag var jag på gymmet träffade Bea där och vi flamsade omkring, körde crosstrainer, rodd, mage, rygg och lite annat smått och gått! Nu har jag ätit wokade grönsaker, avokado, keso, bönor och ägg, så blandar jag ihop det till en gegg, mums! Snart fruktsallad och utrensande te!

Jag hade fått min lins beställning när jag kom hem, ska bli spännande att se resultatet, orkar dock inte ikväll, får se imorgon!

Sjukt vackra ögon, Aishwarya Rai

Fyndplagg som får dig likna Hollywoodstjärna ;)

Hittade denna tröja när jag var på Gina häromdagen, bär den lite uppknäppt, gärna skinnbyxor till och ett snyggt halsband (glöm inte snygg väska)

Tröja, Gina Tricot 149:-, väska Gina Tricot, 199:-, skinnbyxa asos.com, Skor Givenchy pris?

Lauren Conrad (lite trött) :)

Ny hårfärg-vilken blir det? Lauren Conrads?

Jag kan bara inte bestämma mig om vad jag ska göra med mitt hår, snälla hjälp! Min frisör är ju så duktig på att slinga håret så jag blir inspirerad varje gång jag varit där

Vilken färg tycker ni jag ska ha? Vill verkligen slinga mitt hår i helgen, kanske lägger i ljusbruna slingor och klipper topparna..lördag får det bli!   

        Blond                                       Blandad

       Mellanbrun                                        Mörkbrun

Jag älskar Lauren Conrads stil dessutom ett plus eftersom hon verkar väldigt "down to earth" hennes hår är alltid tipp-topp!


I have a plan for the poor and ugly..

Jag ska få människor att känna sig snygga, vackra och brinnande heta! Tycker alla människor ska känna sig så, mycket kommer från insidan, igår var jag på gymmet och tittade mig omkring, såg inte en enda som såg säker ut, som utstrålade säkerhet, kraft eller pondus, fel fel fel! Du kan förföra en människa med dina blickar, vad säger det om attraktionskraften en människa har? Använd den..

Ibland får jag bara för mig saker som jag inte kan släppa, affärsidéer ploppar upp i mitt huvud och jag tänker tills det brinner i huvudet, sen orkar jag inte, jag är en lat människa, jag vill att saker och ting ska komma till mig och inte tvärtom! ÄNDRING! Ingenting kommer till dig utan att du får kämpa (om du inte gifter dig asrik och på det sätter slipper kämpa, men hur kul är det? leva på en annan) nopp! inte min melodi, jag ska kämpa, jag har en plan...


Koftan från Carlings

Nyttig måltid får mig att må bättre!

Efter jobbet for jag till Posten och hämtade mitt nya tillskott i min teknikfamilj, en Blackberry Bold som jag fick från peter i julklapp, tog ett tag att få hit den också :) Men nu är den här och den är så fin, dock fattar jag knappt någonting, allt är på engelska men är helt annorlunda från en "vanlig" mobil, shit tur att Freja kan lära mig, kan inte ens ställa klockan! Sen gick jag till Sats och tränade Aerobic, väl hemma lagade jag en riktigt nyttig måltid (vi har inte så mkt i kylen) 1 avokado, sallad, 1 ägg, keso och kidneybönor! Sen har jag gjort en stor fruktsallad med allt man kan önska till efterrätt :)

Man mår så bra av att äta nyttigt, stark och full med energi synd att det är så tråkigt på tv, jag funderar på köpa boxen med säsong 1 av  "True Blood" jag är ju helsåld på "twilight" så folk tror att jag skulle gilla den, då har man iaf något att se på när det är ba*s på tv

Love


Ny hårfärg och Blackberry

Färgen jag har nu är jag ganska nöjd med, dock tycker jag om att ha slingor i håret bara för att få lite liv i det..

och få ungefär denna färg.. så blonda slingor får det bli!

Nu ska jag hämta min blackberry som ligger och väntar i på posten,. sen springa på gymmet 


Budgetkap till sommaren...

Alltså jag kan inte få nog av att kika på vår- och sommarkläder, har massa kataloger hemma som jag kollar i varje kväll :) Man behöver inte många plagg på sommaren enligt mig,

Basplagg: Jeansshorts, snygg väska, snygga solglasögon, klocka, skor

Växla med toppar, blusar och skjortor i olika färger.. och smycken till det! Sen en himla massa sol så vi blir gyllenbruna, love..

Topparna till vänster är från h&m 149-199:-/st

sno Sienna Millers stil

Hon är het som tusan och klär sig så snyggt enligt mig..! Jag längtar tills man kan slänga på sig solglasögon, ballerinaskor och en snygg blus..enkelt men snyggt!

Varför är det så satans kallt här?!


En mysig kväll!

Nu är vi hemma och laddar inför Johan Falk, ska poppa lite poppisar och fixa någon god dricka :) Shit riktig ätar dag, men det ska väl vara så på söndagar?!

ps. på fredag har vi fixat biljetter till snabba cash wiiie!

Så här såg jag ut idag, ha en mysig kväll, ciao!


Brunch på Strand hotel och lounge

Kl 12 var vi som sagt på brunch, det var kanongott! Inte riktigt lika mycket att välja på om man jämnför med Clarion som vi brukar gå på men gott var det absolut! Brunch att ett trevlig sätt att umgås på söndagar då man kanske inte har så mycket planer ändå :) Vi var på Strand hotel och lounge vid nybrokajen..

Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa och väntar in resten av familjen för att äta middag, gott!

Ska lägga ut en bild på min outfit när jag kommer hem, smaklig spis!ciao!


Middag igår, brunch idag!

Igår på middagen hos Peters päron hade vi jättetrevligt! Åt så gott!

Idag kl 12 ska vi på brunch på Strand Restaurang och Lounge Ska bli så gott så gott! Har fått det från mamma och Pappa, de vet att vi är väldigt glada i brunch, kan man få en mysigare söndag? Nopp!

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa på söndagsmiddag (same procedure as every sunday) Sen ska vi se Johan Falk som alla pratar om!

Puss

Igår..

Sexiga tjejer..

Träffade Bea på en lunch, åt en asfjuttig töntig polarrulle för 80:- alltså ett polarbröd! Äter det till mellanmål.. men mysigt var det!

Sen skulle jag göra lite ärenden när jag istället träffade Freja på en fika med kaffe och banan, mys!

Nu ska jag fixa iordning mig, försöka titta lite på sexiga Victorias Secret fashion show sen ska vi hem tilll Peters föräldrar kl 18 :)


är så nöjd med tatueringen, wiiie

är så himla glad att jag har crazy vänner som säger åt mig att inte fega haha Tänkte på igår och tatueringen  När jag väl bestämt mig för ngt går det fort, smärtan skiter jag i ;) Tycker ni den var fin?

Idag ska jag iväg på lunch med Bea, kolla lite på stan, är så kallt vilket jag tycker är lite tråkigt, man ser inte ens vad man har på sig under alla lager :(

Har ett av mina nya londonlinnen (det blommiga korta) älskar det, så himla sött! Ska be bea ta en bättre bild  i e.m.

Nu är jag stressad, ciao babes

 


Gjorde en tatuering efter jobbet ;)

Efter jobbet träffade jag Sandra och Malin i Solna för vi tänkte boka tid för en tatuering till mig.. tjejerna känner honom så de frågade om han hade någon tid, då han svarade jag kan göra den nu om hon vill ;) haha vi kom dit 17 var därifrån och tatuerad 17.30  Spontant!I like!

Vad tycks?

Snart kommer Sandra, Malin och Magnus hit och myser.. tror vi ska spela spel och så...

Ha en mysig kväll!

In action...
Klart!

Snygg klocka!

Jag har en kanonfin klocka men jag vill inte använda den till vardags, dessutom måste jag fixa glaset, tappade den i golvet :(

Vill jag ha lite ombyte, en Triva tänkte jag,  bra, billiga och fina! Vet dock inte vilken färg jag vill ha! vad tycker ni?

Kostar från 995- 1295:-

Gör denna behandling, din hy kommer att älska den!

Tror ni inte att jag glömde kamerasladden idag igen. suck!

Tycker det är lite roligt när folk får dåligt samvete ;) Igår hade min pojk städat hela huset, tvättat, lagat mat, tänt ljus köp cola (som jag älskar) hyrt film, allt! hihi! Han hade hyrt La giggolo vilken film alltså, om ni har sett den förstår ni vad jag menar..

Jag måste säga att jag aldrig varit så nöjd med någonting jag gjort för min hy som med behandlingen jag gjorde i tisdags, min hy är helt ny! Jag hade fått massa konstigt i min panna och så men nu känns det helt lent och fint, älskade det! Samma sak med produkterna, de är fantastiska, innan använde jag helt fel krämer för min hy och innan man gjort en analys kan man inte se vad huden behöver.. jag använde tex produkter för fet hy fast det visade sig vara helt fel så då blev jag torr ist och la på jättefet kräm osv ond cirkel, redan efter 2 dagar känns det kanon

Mitt nya halsband från London, love it!

Markerade axlar loves Balmain!

Älskar spetsiga axlar, tycker det är så snyggt med markerade axlar, antingen puff arm eller axelvadd :) Ska hålla utkik efter en snygg och lägga upp på bloggen.. snyggt med jeans, uringat linne och hööööga skor ;) mmm

Det tycker Balmain också ;)


paket..igen..

Var hemma och åt lunch med min kära mamma, eftersom de glömt mina paket igår fick jag dem idag, sååå fina saker! Puss och tack!
Tycker man glömmer bort att visa för folk hur mkt man älskar dem, gå nu hem och ge era kära en stor puss, titta han/hon i ögonen och berätta vad han/hon betyder för dig! Kostar ingenting och tar ingen energi
mms_image

who are you?

Godmorgon

Hade så trevligt igår med några av mina nära och kära.. var dock en väldigt konstig kväll, ibland händer saker som man blir förvånad av, ibland önskar jag att man vore Edward i Twilight som kunde läsa folks tankar.. Då vore allt så lätt.. Jag ville bara att dagen skulle ta slut, även om jag lovat mig själv att alltid bestämma själv över hur saker och ting ska vara men jag orkade inte igår så jag sov istället! Nu är det en ny dag..Kunde dock varken äta eller dricka i morse, ni vet när man har en sån konstig klump i magen som gör att det inte går.. Skulle aldrig kunna se någon av mina nära må dåligt, klarar inte sånt.. Så ibland undrar jag hur människor som gör folk illa orkar ha det på sitt samvete

Idag ska jag äta lunch med mamma och hämta mina paket som de glömde igår  Lovely!

Avslutningsvis tror jag man tjänar på vara en bitch, so bitch is what it has to be :(

Har mina nya blommiga lilla kofta på mig, dock ingen kamerasladd så jag fick knäppa ett eget kort :)

Först brann badrummet sen blev det kalas :)

Kl 14 skulle jag sätta igång och förbereda tills mina gäster skulle komma, dock satte brandlarmet igång, jag öppnade badrumsdörren och det brann som tusan, hade ställt ett ljus på en plast grej som brann som tusan, hela badrummet fick vi städa i 1 timma, var fullt med små plastgrejer i hela badrummet, kolsvart!

Men men..Duktig på släcka bränder som man är så ordnade det sig :)  Nu har min familj åkt hem och kvar är Aida, Sandra och peter lagar middag till oss :) Ska bli gott  Fick så fina saker, massor med grejer till badet och kroppen, mina kära föräldrar hade glömt mina paket haha dock hade de med ett stort, en dammsugare :) Sen fick jag ett jättefint Matheus fat som jag tycker är fantastiska, Love it!

Brorsan och Peter
Paket!

Kommer jag få min balenciaga???

Hej igen små sockertopper,

Idag ska vi ju fira min födelsedag eftersom vi var i London när jag blev ett år närmare 30 :) (23) Pappas kompis från Grekland ringde och grattade mig och undrade vad jag önskar mig, (en mycket generös familj) jag sa ingenting men då undrade hans fru vad för märke jag gillar på väskor och sånt, jag sa balenciaga (eftersom jag gillar dem)

De kommer till Sverigen i slutet av Januari och jag tror de kommer ha en present med sig till mig :) det har hänt förr..Tycker det är pinsamt att ta emot såna fina saker om det inte är från ens nära familj, men vad gör man..  Man kanske inte kan ta emot en sån stor present? Men de vill ju att jag ska vara glad haha bättre att lägga lite pengar på mig och göra mig glad än att gå köpa ytterligare en vas för 15000? eller? Vill ju ha den

Come to mommi! (f*n skulle sagt att jag gillar svart också haha)


Gäster på G och nya byxor

Igår kväll hade jag det så mysigt :) Peter var på hockey så jag passade på att hyra"Inglorious basterds" eftersom han hade sett den, gjorde en bamse måltid och kröp ner i soffan.. efter 6 min av filmen kom han hem för machen var tydligen tråkig så jg fick sällskap ändå :)

Idag var en galen dag, kl 9 började jag städa, hatar att städa toan- äckligt, vi har egentligen städerska för det är värt det (får ju dra av och sånt  på det), men när hon är på semester så då måste man ju.. när jag väl bestämt mig så jä*lar, vilken galning alltså det är kliniskt rent här hemma nu! Efter det var jag tvungen att unna mig något till mig själv eftersom jag varit så duktig. Dessutom får jg gäster kl. 15 (fira min födelsedag) och ville köpa lite nya saker till lägenheten.. Jag gick till västermalmsgallerian och köpte nya handdukar till kök och badrum, nya uppläggningsfat, ljus, och en tröja ( h&m) och ett par jeans (carlings) till mig  Ni får se tröjan sen!


Mest utrensade ansiktsbehandling ever..

Nu är jag nyss hemkommen från ansiktdbehandlingen, tog väldigt lång tid, hade uppenbarligen mkt att rensa :)

Ok det var iaf det sjukaste jag sett i mitt ansikte.. har varit lite obalanserad i ansiktet sista tiden men shit va mkt det gömmer sig under huden, ni måste göra detta! Först går hon igenom och kikar  på huden, det första hon frågade var, sitter du mkt framför datorn :( Tvättar du dig på morgonen? och massa andra frågor som stämde..

Hjeronymus är en djuprengörande behandling som kommer från Danmark ursprungligen och har används i 70 år! Det är alltså ingen skönhetsbehandling (är inte skönt)

Allt som ska komma ut, kommer ut direkt istället! Först la hon på en "vätska" den enda som i världen som kan gå så djupt ner i huden, det började sticka konstigt och var ganska omysigt.. men det tog inte så lång tid innan hon baddade av det, då kom det jag vääntat på hade hört att man skulle få titta  sig i spegeln och se detta förskräckliga som kom ut, och det var hemskt! Vill inte säga med men satan i gatan va härlig utrensning.. Sen var det på med annat mojs, sen kompresser på det och en värmelampa, den låg jag sen med i ca 40 min Sen lite mask och sen var jag renare än renast

I loved it! Tycker alla som kan ska unna sig detta, finns inget som denna behandling! Lyster lyster lyster!

Lillemor Reuterkloo, Frejgatan 57, 070-855 17 70 el 08- 327215

Produkter blev det också såklart, dagkräm nattkräm och rengöring :)
Ut med Dermalogica in med Elsa

Precis beställt en Blackberry

Shit vad har jag gjort.. fick ju en Iphone av min älskling i julklapp men den har inte levererats till butiken än så jag hann avbeställa den och beställa en Blackberry Bold 9700  istället, det är helt Frejas fel  Hon älskade sin bB som blev snodd häromdagen men har också beställt en ny...hon övertalade mig så hoppas det blir gött annars får hon ge mig 5600:- haha skoja! Jag såg hur många som helst i England och de är så snygga och verkar sjukt bra! Sen beställde jag öven ett par nya ögon från fargadelinser.se i färgen Sunrise

Här e hon! Miss BB-bold 9700

Ny ögonfärg

Ansiktsbehandling ikväll...

Filmen vi hyrde igår var bra, förutom att vi redan hade sett det, inte så kul! Sen fastnade vi framför Paradise Hotel, riktigt pinsamma människor..suck..varför är det kul att kolla på sånt? Förståår inte mig själv ibland..

Jag har ett bra tips till er andra dödliga som också fryser som tusan nu.. Mammas kompis Susanne har stickat små handledsvärmare som jag sätter på mig när jag ska ut, sjukt bra, är handlederna varma är kroppen varm, håll de varma!

Ikväll kl 17.30 ska jag på min efterlängtade ansiktsbehandling, det blir förmodligen till att köpa nya produkter också då jag inte riktigt är nöjd med Dermalogica, ska testa Elsa Hjeroneymus Har höga förväntningar på denna ansiktsbehandling då jag hört att den rensar allt i hela ansiktet, varenda pormask ska vara puts veck efter, 520:- kostar 1 timmas behandling...Återkommer om resultat!

Love/ A

sorry för suddig bild..

Snygg fotbollsfru morsa :)

Nu är det lite sent bloggande här men det har varit lite strul :(

Jag blev kär i en fotbollsfrus outfit när vi satt i loungen, hon var så het dessutom hade hon en liten knodd, alltså behöver man inte gå runt i mjukiskläder och lilla-my boll på huvudet som många tjejer tyvärr gör när de fött barn :( Hon hade så snygga kläder (se liknande nedan) hade dock en beige stor polo istället för den nedan, men jag gillade denna tycker den var söt, kommer fran Vila 399:- Vi dödliga får nog försöka hitta ett budget alternativ ;)

Ikväll ska jag försöka gå ut och springa eller gå till gymmet och gå på löpbandet (booooring)

Imorgon kl 17.30 har jag en ansiktsbehandling bokad, längtar!

Skinnbyxor, polokofta, Loubutinstövlar och en röd lack LV väsk

Hem fran London efter ha gjort allt :(

Nu sitter vi packade och klara for att lamna denna soliga fanstastiska stad! Men man kan inte vara annat an glad nar man tanker tillbaka pa allt vi gjort :)

Shopping-Japans restaurang-Fyllt 23-Madame tussaud-Indisk mat-Shopping-Brasiliansk restaurang- Firat nyar med 100-tusentals manniskor- Buckimham palace-Big Ben-Trafalga Squere-Kinesisk mat-National Art galleri-Garfunkels- Musikal "we will rock you"-Varldens godaste sushi-rundvandring-Harrods- fotbollsmatch FA cupen-Iransk restaurang-Bowling

Igar var en toppendag som vanligt har, vi tog en svang till Harrods och handlade lite sminksaker till mig, sen tog vi tunnelbanan med massa huliganer pa vag till Fulhammatchen :)

Vi fick sitta i Loungen med spelarfruarna och de andra spelarna, dar kan man snacka bortskamda barn och fruar haha ni kan inte ana vilka diamanter de brudarna hade, den ena storre an den andras, Loubutin skor och LV vaskor, ungarna markesklader fran topp till ta! Pratade mest hela matchen med David Elms flickvan, riktigt trevlig tjej!

Pa kvallen at vi middag pa en Pakistans restaurang nara oss, det var kanongott massa roror med brod och kott, sen spelade vi Bowling (Peter vann)

Nu ska vi snart aka till flygplatsen, ska gora ett inlagg imorgon om stallen ni ska se och shoppa pa om ni ska hit ciao

Sushi
Fulhams T station
Min nya clutch

Shopping,,big ben.. musikal.. och.. alskar London!

London ar en riktigt harlig stad.. vi har inte stannat upp 1 sekund, det hander grejer hela hela tiden! Igar borjade vi dagen med shopping och vi gick till Selfridges for att hitta en fodelsedagspresent till mig och det gjorde vi :) wiiiiie Jag fick en Balenciaga clutch av Peter ar sa glad den ar sa ball, den var dessutom nedsatt fran 390 pund (ca 4200:-) till 200 pund! Perfekt! Den grona pa bilden! Nu ska jag bara ha den gra vaskan sa ar det perfekt haha

Vi gick sen en 5 timmars tur pa stan och sag allt man skulle se, Londons alla sevardheter! Det ar dessutom toppen vader har, hade klarbla himmel och sol igar och samma vader idag!

Pa kvallen var vi ute och at sen kl 19.30 var vi pa musikal och sag "We will rock you" Den var helt underbar, Queens har gjort riktigt bra latar, och sjalva historien var kanon!

Idag ska vi till harrods som vi inte sett an, sen kl 15 ska vi pa fotboll (peters enda krav efter all hysterisk shopping) Han har fatt biljetter av en kille i Fulham (de billigaste kostade egentligen 900:-/st helt stort) sa det ska vi  Ikvall ska vi ata pa en Tapasrestaurang och efter det ska vi spela bowling! Imorgon aker vi hem

Puss

Lycklig efter jag fatt min vaska
Vi var pa National history galleri och kollade konstutstallning haha
London eye i bakgrunden
Ser ni Big ben dar bak
Outfit igarkvall, ny skjorta nytt halsband

Nyarsafton i London va grymt!

Vi hade en kanondag igar! Vi borjade pa Madame Tussaud och kramades och pussades med massa kandisar :) Va helt sjukt dar, de ar sa grymt duktiga pa gora vaxdockorna.. vi gick dock in i skrackkammaren som var det laskigaste jag gjort holl bokstavligen pa att kissa pa mig, folk skrattade at mig (sa klart inkl Peter som dog av skratt) for jag skrek som en galning, de hoppar ju fram och flasar dig i orat och skrams och har sig...pju! Sen akte vi in till stan och shoppade lite, vi at en bamse lunch pa en indisk restaurang och gick sen genom hela Soho..

Pa kvallen bar det ivag pa nyarsmiddag pa en Brasiliansk restaurang for en riktig pangmiddag! Sa galet gott!

Sen tog vi bussen in till stan och traskade runt med 1 miljon andra manniskor som skrek och firade.. Vi gick ner till Trafalgar square dar flera hundra tusen personer hade samlatd for att se fyverkerierna fran London eye, vi fick dock rad av en polis att ta oss till Buckingham palace eftersom det kommer bli kaos efter fyverkerierna.. tack for det! Vi sag sjukt bra och hittade en taxi direkt efter! Har aldrigt matt sa har bra en nyarsdag och nu ska det shoppas!

Ikvall ska vi se musikalen "We will rock you kl 19.30 ser fram emot det som tusan ska bli grymt!

Happy 2010

Soho
Ny klanning
vilse pa nyar
Nyarsdrink :)

1:a dagen i London och min fodelsedag idag :)

Hej pa er allesammans!

Idag 31/12 fyller jag 23 :) wiiiie! Peter vackte mig med skonsang pa hotellet imorse och jag lovar att da vaknar man, shit vilken stamma haha

Vi har det toppen i London, helt underbar stad, shoppingen ar hysterisk, trodde ALDRIG att jag skulle saga nej detta funkar inte, jag orkar inte men pa  Primark gjorde jag det, jag holl pa do, det var det sjukaste jag sett, 1000 tals manniskor sprang runt och FYLLDE sina korgar, inkl mig och Peter, det ar sa sjukt fina och billiga saker, kostar ingenting...1000 spann for 15 plagg :)

Jag kopte, 4 par skor, 2 klanningar, massa tofflor haha pyjamas, iphone tillbehor, smycken, toppar...

Pa kvallen gick vi till Benihana, grym japansk dar kocken stod framfor bordet och stekte ens hummer (mums!) och kott, sa gott och haftigt!

idag fyller jag som sagt ar och vi ska lyxa hela dagen, forst nu har vi kopt biljetter till Madame Tussauds sen blir det nog shopping och lyxig lunch, sen kl 20 har vi bord pa en Brasiliansk restaurang och sen bar det av till London eye dar vi ska fira nyar med 250000 pers, wiiie!

Jag onskar er alla ett riktigt gott nytt ar med mycket fantastiska handelser och att alla dina drommar ska bli sanna!

Gott nytt ar!










Forst fick man sushi, soppa, sallad, sen stekte han olika gronsaker och scampi, sen hummer sen kott :) yummie

Handlat på rean- gör inga dumma köp!

Hej på er!

Nu har kamerasladden anlänt till landet :) så jag slipper ladda upp från mobilen!

Jag och Peter for in till Norrtälje i förmiddags och kikade runt lite, vilken mysig stad! Det fanns en butik som hade sjukt mkt fint, Edblad & co hette den, hittade hur mkt som helst men min kära pojkvän stoppade mig eftersom vi kommer hitta 10 ggr finare saker i London (shit åker om 4 dagar)

Jag köpte iaf en ring som jag INTE kunde motstå den är helt underbar enligt mig och passar min förlovningsring.. Sen köpte jag en mössa och en jacka som jag kan ha i London :)

Jo till detta med rea tycker jag inte man ska göra förhastade beslut bara för grejerna är billiga, jag har extremt mycket kläder i garderoben med realapparna kvar eftersom jag verkligen inte förstår vissa köp! Fy, satsa i så fall på dyrare saker som du kollat på ett tag eller typ en märkesväska som de kanske säljer ut. Köp stilrena plagg som kavaj, blusar, toppar i färger och kvaliteter man inte tröttnar på..

Good luck!

Ikväll ska vi få gäster och päronen håller på tillaga en enorm kalkon, mums!


RSS 2.0