Outfiten igår kväll!

Glömde lägga upp bild på min klänning..

Nu är jag hemma hos mamma och pappa, ska äta massa mat :)

Puss

 

STOR puss till alla jag älskar!!!!!!

 

 


I'm back :) bilder från fotbollsturneringen!

Hej alla solstrålar :)

Jag är tillbaka, stark och glad... Jág är verkligen ledsen över att jag inte bloggat på länge :( Men ibland känner man bara att man måste ordna upp sina tankar innan man kan få ner dem!

Jag har haft det lite struligt på sista tiden, jag tror att det största problemet varför det har blivit som det har blivit är att jag inte lyssnat på vad jag själv vill i livet, jag är så glad att man går igenom olika saker i livet för allt man gör stärker än hela hela tiden! Man lär sig saker varje gång som är så viktigt. Jag är en stark människa men har kanske inte riktigt levt som jag lär ett tag.. men nu vet jag precis vad jag vill, vad jag ska göra och vad någon absolut inte skulle få göra mot mig igen..

Tror inte man kan förändra en människa, men en människa kanske kan förändra sig själv..

Igår hade vi vår fantastiskt roliga fotbollsturnering, 25 tjejer! Helt galet! Var verkligen galet kul, alla gick in för det stenhårt och körde till 110% va revalstämning från minut 1.. Sandra var en stjärna som hade styrt upp allt, you go girl! Hur det gick skiter jag i att berätta ;)

På kvällen åkte alla hem till Sandra och hade kul sen gick vi ut!

Jag och Sandra i vår outfit..

 

 

Vi var helt slut efter varje match (de va 10 min)

 

Malin och sitt vita (!) lag

 

 


Broken hearted girl..

Igår var en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, jag var tvungen att ta tag i saker som tyngt mitt hjärta, det är väldigt svårt att göra sånt eftersom man vet att man kommer såra någon annan. Men man måste tänka på sig själv ibland, man måste fundera på varför man inte mår bra och framför allt vad man ska göra åt det. Ibland finns inga alternativ, skulle det finnas det skulle man självklart välja det minst smärtsamma, men denna gång gick det inte. Någon sa till mig att det alltid kommer något bra ur det dåliga och jag vet verkligen att det gör det  (lyssna på låten nedan)

Igår kväll åkte jag Sandra och Malin hem till mina parents house och lagade jättegod mat, vi stekte halloumi (blev kålsvart), köpte olika oliver, fetaost och rött vin. Sen åt vi massa annat gott till middag..

Efter middagen duschade vi gjorde inpackning och badade bastu :)

Sandra i bastun!


Sko dig snyggt i vår

Va inne på Steve madden.com igår kväll och kikade... Hittade en och annan fin sko så jag gjorde ett litet ihopplock, ska dock försöka vänta med att köpa vårsaker till Paris, så jag slipper se ut som du och du och du som vi annars gör här i Stockholm (booring) ; )

Ikväll ska jag på middag hemma hos Jennie, ska bli mysigt, hon lagar alltid något gott så man rullar därifrån :) I like!

ps: Ja!! - nu blir det varmare (aftonbladet.se) Thank god!


Snyyyyg skinnkappa...

Whitney Port är ursexig i sin skinnkappa.. me want.. (jackan alltså)


lev dagen som det vore den sista!

Jag tycker mycket saker i livet är jäääkligt skumt! Vi föds in i den här världen med allt vad det innebär, sen ska man slösa bort tiden med så mycket elaka människor som finns runt omkring, varför? Livet ska vara roligt, man ska ha människor i sin omgivning som lyfter än, som får en glad, känna sig fin och vacker och må bra i hjärtat!

Vi måste vara starkare, det finns för mycket yttre påfrestningar som bryter ner människor, jag mår dåligt när jag hör folk i ens närhet som förlorar nära och kära, DET är saker som kan bryta ner än, men dem människorna går vidare ser andra positiva saker som lyfter än.. Jag beundrar positiva människor som har varit med om svåra saker.. kanske är de dem enda som inser att man ska leva i nuet och leva varje dag som det var ens sista.. Kanske måste vissa förlora någon för att inse att inget varar förevigt...

Jag ska göra allt jag vill göra, jag ska inte låta någon stoppa mig, jag ska må bra...

Ser lite förskräckt ut.. men enda bilden :)

Parisresa bokad ;)

Whooooo! Idag bokade jag och Freja (freja.bubbleroom.se) vår resa till Paris, vi åker 25-28/3 ska bli hur kul som helst, längtar efter att få shoppa massa fint till våren! har varit i Frankrike 3 gånger innan, hittills tycker jag de är ganska otrevliga men shoppingen väger upp ;)

Nu ska jag handla och sen laga middag till Jessica och mig, ngt med kyckling blir det!
Puss!


vem går inte igång på denna seeexiga låt!!

Jag blir galen av denna låt!

Klaga inte över ditt liv- ta tag i det!

Shit var och varannan människa man stöter på e ju helt deprimerade.. va f*n vi har ju haft vinter förut, vi bor i ett isssskallt land! Det svåraste tror jag är att folk inte har saker att se fram emot! Man måste hitta på saker gott folk, jag e en ganska påhittig filur, gå på brunch, cosmonova, res iväg på weekendresa, gå på spa ligga i bubbelbadet och snacka med vänner med en juicedrink ;) Ät middag med vänner och familj.. det hjälper inte att vara ledsen och att klaga! Jag avskyr när folk klagar, sprider dålig stämning och får andra att känna sig lika nere, inte bra! För drygt en månad sen tänkte alla på Haiti, nu är de 300000 döda glömda och vi klagar på att vi fryser...

Ta tag i ditt liv, "Dina tankar bestämmer"

Just nu längtar jag till lördag då vi ska ha fotbollsturneringen, idag lämnade jag in våra tröjor på tryck hos en av våra leverantörer som skulle fixa dem... sååå gulligt! Så här ska vårt lag se ut (fast svart/vita strumpor) haha


Spring!!

Alla runt om kring mig åker hit och dit, jag längtar så sjukt mycket till våren, när det ändå är skinnjacka väder, men man måste ta av sig när man hittar någon ställe i lä, där kan man kramas och dricka en kaffe...mys!

Ta hand om din hud i denna kyla!

När det är så här kallt blir jag torr överallt!

Fenuril är en underbar creme som du kan använda när du blir torr (jag har den på händerna)  från Apoteket ca 50:- Grym!

Fuktgivande ansiktsmask använder jag två gånger i veckan, kommer från Dermalogica.

Sen mina älskade produkter från Elsa hjeronymus, nattkrämen är underbar, krämig och känns som en skyddande hinna när man sover. Dagkrämen verkar skyddande mot kyla, värme, datorn och andra yttre påfrestningar i ditt ansikte!

Sen måste jag bara säga att detta är en sjukt bra hårspray, kommer från Björn Axen, 110:- Gå köp! Luktar melon också..

 

Till kroppen älskar jag denna!

Sitter fast!

Jag sitter helt fast i min lägenhet, vilket galet väder! Orkar inte.. tunnelbanan går inte, det är typ 4 timmars väntetid på taxi och jag kommer inte en meter med bilen! Kaos! + att det är 19 (!) minus ute...

Ikväll ska jag hem till mina föräldrar och hämta Land rover, man behöver en riktig bil i detta rysslandsliknade skitväder, jag krockar när som helst med min bil! Sen träna, om jag kommer hem på något vis! (om jag ens kommer till jobbet)

Ta det lugnt i trafiken, det är inte värt att stressa,  :(

Puss!

Sitter och jobbar hemifrån i mjukiskläder

Middag och Bio

Vi hade kul igår, vi åkte först och åt en god middag, sen gick vi till Stockholms sämsta biograf, Park, allt va kaos där samt att jag inte såg någonting eftersom de byggt stolarna som kurac. Sen har jag ju en tendens till att somna på bio vilken inte var ett undantag igår, haha alla tycker det är så tråkigt när jag somnar men filmen va sååå seg. Den var konstig, kan inte avslöja ngt om ni ska se den men..ja ni förstår om ni ser den ;)

Idag ska jag göra lite stuff, träffa Freja, senare ska jag och Sandra gå köpa kläder till nästa helg.. Har ju glömt att berätta, vi är typ 25 tjejer som ska spela fotbollsturnering nästa lördag, vi e 5 lag, alla i sexiga outfits haha. Vi ska hitta hotpants, knästrumpor, linnen som jag ska lämna in på tryck ;)

Sandra myser m tenchi innan vi gick..
Nyrakad )

Nya träningskläder

Jag var på Addidasstore på hötorget, ni vet min träning går så där.. jag prioriterar alltid bort träningen för massa annat dyker upp, men ja tänkte om jag köper massa nya fina träningskläder så kanske jag blir peppad :) i dont know about that men men

Köpte två par byxor, en jacka, 1 träningstopp, sen fick jag en t- shirt av dem(?) we´ll seeeee hur det går...

Sen var jag på manikyr, de blev så fina det gick att bli, nu ska jag bara hålla dem i trim, 2 ggr i månaden har jag lovat mina naglar!

Ikväll ska vi äta middag med Sandra, Magnus sen se  " Shutter island"


yesterday,,,

Jag hade jättetrevlig igår :)

Nu kl 14 ska jag på manikyr, mina naglar e inte fina så vissa personer klagar på mina naglar ;) haha

Hade en topp från Guess och skinnbyxor

 


Bikini time soon!

Blir kär i deras bikinis varje år, detta år vill jag nog helst ha den röda med rosett
www.salinas.se
 

I told you so...I was gooooood!

Hahaha ALLA mina arbetskamrater underskattade mig på bowlingen igår, alla trodde jag skulle vara sämst och rulla klotet med två händer, no no no! jag krossade, spelade mot sju killar och hade kerstin som fan-club (eftersom jag typ spelade 50 kilos klassen borde jag haft lite handikap men men)  Det e synd att de inte gör bättre tjejklot, de lätta kloten slutar rulla efter halva banan plus att fingrarna fastnar i hålen.. de stora kloten orkar man ju inte :(

Ikväll ska jag på middag med Sandra Malin och andra brudar hos Lisa :)

 
Va tvungen att byta till mjuka kläder så jag kunde kasta ordentligt

Bowling!

Hej söta ni! nu ska jag snart pallra mig hem för att ta hand om hunden en stund.. Sen ska vi på after work med jobbet, middag och bowling


PARIS!

Jag och freja funderar på ta en tripp till Paris och få med oss massa snygga kläder hem till våren kommer hit  Tänk va härligt! Måste fixa detta

 


I spend my time thinking about you..

Livet kan förändras som en våg, ena sekunden är man nere andra uppe på toppen.. Men man måste nog acceptera att livet ska vara så.. Man kan inte bara ha det bra hela tiden, man uppskattar nog inte saker då! Ibland kanske man glömmer att uppskatta vilken underbar familj och fina vänner man har, som sagt livet förändras, det viktigaste är att folk runt omkring mig är friska och mår bra  jag älskar er!

Ikväll ska jag bowla med jobbet haha jag e gryyym! jag kommer döda!

Vi håller på med äggmålning ;) Jag äter typ 3 ägg om dagen (e det dåligt)

Sno stilen till helgen, Malin Åkerman

 

Jag hade jättemysigt med bea igår.. Jag åt middag med Peter sen gick jag upp till stället där Bea jobbar, vi satt och snackade och tog några Cola, Peter hade kompisar över som kollade på fotboll så jag begav mig hemifrån 

Idag ska jag och Peter hämta vår lilla hund, hon bor ju hos mina föräldrar men jag ska passa henne i två veckor wiiie!

Tycker malin Åkerman var så fin på denna bild, sno hennes outfit! body, asos.com 98:-, kjol Gina tricot 199:-, skor scorett 699:-


Tre snygga pumps till våren!

Längtar till våren som jag tjatar på hela tiden! Tänker på att få sätta på mig ett par snygga jeans och snygga pumps, åhhh

1200:-                                1100:-                         1100:-

Alla från Scorett

Tonight!

Sushi + Sandra + Vin

Snygga tishor babes!

Tänk snart mina vänner när vi kan ha en snygg t- shirt, snygga jeans med små ballerinaskor och ett par snygga solglasögon! Åhhh

Top shop har fått in fina i snygga lite kortare modeller, inga slimmade så vi kan ta den där extra matbiten utan att det syns haha

 

ca 260:- styck, alla från Top shop


Lyssna på denna tjej, nya Beyonce?!

Så sjukt söt liten tjej!

Vaxning+ middag o mys en måndag!

Var på vaxning igår, har bytt salong, går till Margareta på Salong Astron (kungstensgatan 33) Väldigt bra!

Sen hade jag det sjukt mysigt, jag och Bea åt middag tillsammans, jag åt en stor och fet ceasarsallad med massa såååås, grym!

Sen åkte jag till söder och träffade Sandra, malin och mei-ling. var myyys!

Ska lägga upp en bild på mig senare men jag såg så trött ut :)

Vårens vill ha väska!

Vill ha denna från Mui mui!


Back to reality...

jag hade en trevlig och god middag igår med familjen! Så konstigt, jag känner att jag gör så mycket roligt på helgerna så det känns konstigt när det helt plötsligt är vecka igen och man kommer tillbaka till verkligheten..

Idag fyller min söta Bea år! Grattis! Ska träffa henne på en fika efter jobbet innan hon ska hem och äta birthdaydinner

ps. Alexia har glömt kamerasladden hemma, så jag fick plocka en egen måndagsoutfit :)

Klänning, Acne 1499:- Kofta, Vila 139:-, Skor nelly 299:- Leggings, cheep monday 299:-


GALEN natt...åhhh

Shit vilken crazy night vi hade med hunden! Han är sjukt energisk och skulle bita i allt han hittade! Han var vaken halva natten och gnydde och hade sig.. suck! Tänk att ha ett barn, pju! Vi tog en morgonpromenad innan frukost vilket var bra för alla tre ;) Innan han åkte hem hade han kissat på vårt överkast (som ja då tvingades kasta) bajsa på golvet och spy upp maten på vår matta hahaha rena skämtet! Ändå saknade vi honom när han åkte hem :( snyft!

Valentines day är det ju också Peter fick en sten av mig hahah köpte den med Freja igår, asflummigt men den ska tydligen ha massa magiska egenskaper och ge styrka och grejer till kärleken! Dyrt påhitt eller sanning?! Peter hade förberett vår dag gick vi på cosmonova och sen åkte vi och åt lunch, mysig dag!

Nu är vi hemma hos mina föräldrar, ska klippa Peter och vänta in bror och hans kvinna sen äter vi alla hjärtansdag middag

Bra att ha tygskor mitt i vintern!

Galen hund på besök...

Shit alltså, vi var ju och hämtade daniels hund tidigare.. vi tog med Lippy till peters föräldrar...Daniel hade packat en liten ryggsäck till Lippy med han grejer- sjukt gulligt! Men! jag är helt slut, hunden är helt galen! Biter springer hoppas, gnyr och är förälskad i mig  den springer efter mig vart jag än går..typ som ja e dens mamma... F*n om jag inte får sova, då hamnar han på balkongen, haha

Middagen var jättegod och mysig! Nu ska jag sova

puss

 


Blueberry+ Freja+ shopping!

Bakis fortfarande men jag kämpar! Haft en sjukt mysig dag med freja iaf! Vi möttes i stan på Blueberry- vårt favorithak :) Vi åt en god wrap sen en Antioxidantboll, grym! Sen gick vi till zara där jag köpte ett par byxor, skit fina! Sjukt slimmade i vaderna bara, kan knappt röra mig haha Sen tog vi bilen till Söderr, freja ville gå till någon stenbutik haha hon e flummig! Sen köpte vi alla hjärtans dag presenter och gled omkring lite, köpte fint linne och ett par solglasögon också :) Sen tog vi bilen tebax till blueberry och tog en smoothie! hahah

Nu ska vi snart åka och hämta en hund, vi ska babysitta till Daniel nyhlens lilla valp wiiie! Han har köpt en liten sak som vi ska ha över natten, lilla Lippy!

Kl 19 är det middag hos Peters päron! 


Kläder till kvällen?!

Ska ju som skrivet till Vapiano på middag ikväll, ska bli hur mysigt som helst att träffa Chloé.. Vad ska jag ha på mig?! Är ju trots allt bara middag så lite påklätt haha Tror jag ska ha min svarta klänning som jag köpte i London, med nitar på axlarna, svarta strumpbyxor och kanske klackar?! joo..

Hoppas ni alla får en mysig kväll

 
Bild från London på klänningen jag menade :)

Nypyntade fingrar - ny köpta ringar!

Sandra var på mitt kontor och hämtade mig, sen for vi och åt lunch, vi passade på att titta in på Åhlens, jag köpte nya ringar till båda fingrarna! (högra handen)


Vårens fina nyheter- vill ha..!

Detta vill jag ha, hittade mkt fina saker till våren på nätet, detta är lite av det!

 

Cape h&m 399

Ballerina, Top shop, 350:-

halsband, Top shop 220:-

Skor, top shop

Kläning, Top shop


Cant stop loving this song!

Älskar den fortfarande...


Hallelulia it´s friday!

Hej sexy chics (&boys?)

Så sjukt skönt att det är helg, förra helgen var ju döden.. behöver återhämta mig ordentligt! Ikväll ska jag äta middag med Chloé hon flyttar ju till LA i veckan så vi måste ta en sista snackis innan hon far iväg, bahhha! Why god cant I live in a hot sexy country?! Vi ska förmodligen till Vapiano och äta, är skön stämmning där, absolut inte stelt utan full fart... Ska bli så mysigt! Sen vill jag umgås kvalitetstid med killen ;)


Vampire dairys!

Thank god att denna serie äntligen haft premiär ;) Jag är ju lite av en sucker på vampyrfilmer, sjuuukt bra! Går på 6 an kl 20.00 idag var det dubbelavsnitt...


Försök sova ledsen...

Har ni försökt sova med ett ledset hjärta?! går inte...


Dagens klädval!


Klänning asos.com, skor bianco 600:-, armband 70:- h&m

"Manwolf" - se den inte!

Hola, Jag och Peter va på bio igår, vi såg "Manwolf" helt galen film, konstig dålig handling, bara massa inälver och äckel hela tiden :( vi åt dock en god libanesisk midag innan, kycklingspett, röror och gott bröd.. me love...


Hunky Dory webshop!



hunkydory.se/onlineshop

Love this song!

Love this song!

Die computer- you destroy love!

Hej mina rosor!

Nu är jag tillbaka :) Har varit exremt dåligt på att blogga, haft mycket i mitt huvud, men nu slipper ni inte undan mig!

Vet ni, jag koll, de på tv 4 i morse på nyhetsmorgon... var ett inslag om beroende, var sjukt läskigt! Detta handlade om en kille med sexmissbruk, det var helt galet! jag tror att dagens levnadssätt gör väldigt många beroende av datorer, mobil, facebook, internet överhuvudtaget. Men jag tror också att det främst är svaga människor som blir beroende, folk som inte kan kontrollera sig själv och vara starka individer.. Kan tex vara människor som inte gillar att vara ensamma och ser datorn som ett sällskap! Helt sjukt, jag tror vi måste göra något draststiskt, dra ut proppen till strömmen världen över, die computer die, you destroy love!

Jag känner mig ovanligt stark, vet inte vad som hänt, jag känner mig som stålkvinnan! 

 

Har min underbara puffärmströja från h&m, svarta skinnbyxor och ett stakt hjärta!


Långklänning till våren...

Jag SKA införskaffa mig en snygg långklänning.. så fint med sandaler och fina solglasögon!
 

Inspiration

 


Saknad kan vara bra!

Åhhh va lycklig jag är att Peter är hemma, han blir nog bara hemma till imorgon men det var så härligt att träffa honom. 10 dagar senare så ni kan förstå om jag längtat, tror det är bra att vara ifrån varandra så där lite då och då, man hinner sakna varandra och inse vad man har... menar inte att man inte gör det annars men ibland kanske man bara tar varandra förgivet och glömmer bort, nu när man får tid och tänka och känna saknad blir man nykär

Sen fick jag en jättefin parfym också

Sen kan jag säga att jag är tröttare än tröttast, inte mycket sömn har det blivit :( MÅSTE ut till landet, kurera mig! Ända sättet att få skönhetssömn!


Gårdagens synder redan gjorda- behöver hjälp?!

Jag mår så dåligt att det inte finns på denna värld, jag är någon annanstans.. jag har sovit och sovit men jag mår sämre ändå! Jag drack inte så mkt igår men problemet är att vi inte sov så mkt eftersom Sandra ställde kl på 9.30  

Jag måste hålla min vaken eftersom Peter landar 22.45 och jag ska hämta honom på Arlanda, måste ställa upp för kärleken ;) Känner redan ångest över hur jag kommer må på jobbet imorgon, bra jobbat Alexia! Men man lever bara en gång va det va?!

Nu har jag letat bakistips på nätet!

Vatten- drick mkt vatten hjälp dina njurar, de lider!

Fruktos- de skrivs att frukt i alla dess former ska vara bra, alt juice.

Receptfria värktabletter, ja älskar treo

Resorb- vätskeersättning ska man tydligen ta innan man går och lägger sig och när man vaknar, man blir ju extremt uttorkad!

Frisk luft- ut och ta promenader och andas in frisk luft

Sov- att sova bort bakfyllan ska vara grymt, något min kropp inte förstår!

haha jag antar att det är många som känner som dig, tur att jag inte är en av er på den fronten iaf 

Utekväll igen :(

hade så tråkigt här hemma utan Peter så jag följde med tjejera ut, vi gick till Collage, Stures sen Solidaritet (den sista klubben skulle vi ha skippat) på stures träffade vi Peters kompiar som vi hängde med, bara min älsking som saknades :(

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och sen hämta Peter på arlanda, myyys!

ps. är sååå ledsen men dessa två bilder var de enda på kameran, inga på mig :(

Mina babes
Malin och Jose

Återställare

Hej på er, dagen har varit skön! Inte gjort så mycket, jag Sandra och Malin åt sushi och kyckling m cashewnötter på ett ställe i solna! Sen låg vi i sängen och garvade åt tråkiga skämt, bakis ska man va ibland.. Nu har vi degat i soffan och ska kolla på melodifestivalen, Mys!

Imorgon kväll kommer min älskling hem från Kina, så nice! Fast han ska resa iväg igen¨på måndag morgon

Love


Utekväll på Ambassadeur

Vi hade sjuuukt kl igår, dansade som galningar!

Hade detta sen satte jag på mig en skjorta, kände mig naken så här...
Sandra och Joel
hahaha
 v

Klänningar till ikväll?!

Ikväll ska jag och Sandra gå ut och äta sushi och göra något kul : )

Kanske ska ha min skinnklänning som jag köpte med en svart kavaj, hittade annars dessa fina på asos.com

Har glömt min kamera :(

1. Vero Moda

2 & 3 : asos.com

4. Skinnklänning h&m


Sol kom till mina ben...

Fin bild på landet i somras... jag står inte ut av att se denna snö, jag blir helt deppig :(

ps. ja gjorde ngt dumt idag och solade solarium *sorry*

 


Sko tips- spara slösa!

have2have.se 598:-                                                 topshop 1400:-


Dinner at Aidas place

Igår kväll träffade jag Cicci och Aida i Aidas lägenhet, den är sååå mysig! Hon hade gjort dipp med morötter och gurka och så. Den gick vi till Gi boden och jag köpte en god nyttig Gi- lasagne mmmm...

har ju sovit hemma hos mamma och pappa nu när Peter är i kina, ikv ska jag dock hem, har inga kläder kvar så idag fick ja sätta på mig en gammal trasa haha

Ska träna combat ikväll, men nu måste ja till jobbet, 07,10 har ett mission! See you!


Yeah! Popcorn är nyttigt!

Snart ska jag träffa Cicci och Aida och äta sushi!

Jag är supergalen i popcorn, tycker det är ett fantastiskt påhitt ;) Nu har en forskare kommit på att popcorn är nyttigt ur kaloriperspektiv, om de tillagas på rätt sätt + att de kan förebygga cancer! Enligt forskare innehåller popcorn förvånandsvärt stora mängder av antioxidanten polyfenyl, som finns i te, mörk choklad och rött vin. Dock får man inte köpa micropopcorn utan måste poppa själv (det är ändå mycket godare)

Lovely! Home to make som popcorn people hos Aida?


Min B- friend in action!

Här är min älskling in action!


Prima ballerina- 4 söta ballerinaskor till våren!

Hittade dessa 4 söta på have2have.se

Pris: fantastiska 298:-/st och ingen frakt över 300

Längtar tills man kan sätta på sig tunna skor...


Stress förstör från insidan...

Förlåt att jag inte bloggat så mycket som jag brukar.. Det är en sak som är väldigt nära att förändra mitt liv VÄLDIGT drastiskt! Helt galen grej, ni kommer tycka det är superkul om det blir så.. Men jag har varit så stressad över detta en månad nu så min kropp känns lite obalanserad.. funkar inte riktigt som den ska.. Detta är ingenting ja själv kan påverka därför känns det ännu jobbigare...

Ikväll ska jag hem till Aida hennes nya lya på Odenplan, riktig turtjej, 1:a handskontrakt mitt på Odenplan tack vare bostadskö... tråkigt! Vi ska äta sushi från Ki mama (bästa) och få höra allt och Ciccis galna månader i Shanghai!


klä dig i romantik till våren!

Tänk va skönt när våren är på väg, det blommar och vi får äntligen kansta av oss våra hemska vinterjackor, läntar så efter min skinnjacka!

Hittade lite romantiska plagg på nätet :)

Shorts och topp bik bok, mamma armband kyssjohanna.se, väska asos.com, mysdress bubbleroom.se

Rädd för tjocka människor.. haha

Var det någon annan som såg "Outsiders" igår kväll, trodde jag skulle skratta ihjäl mig... var tjejen seriöst rädd för feta människor, stackarn hon fick ju panikångest och storgrät och sprang när dem kom, som om de var monster.. kan inte vara lätt eftersom var och varannan människa är fet idag :( Synd! Undra varför det blivit så! Kunde iaf inte låta bli att skratta!

Idag ska jag träna efter jobbet :) Vet inte hur jag kan känna mig så trött när jag sover 9 timmar, bahhh vi har solbrist i detta land! MÅSTE åka iväg snarast :( Behöver sooooool!

 


Döskalleringar...

Ni vet att jag förut va på jakt efter döskalleringar.. köpte ju en för länge sen men nu hittade ja två på bubbelroom, 189:- st


Nya läppar- restylane påfyllning

Fyllde på mina läppar imorse istället, fick en tidig tid! Gick jättebra, först fick jag panik för de var superstora, sen fick jag något kallt och lägga på så de krympte :)

Gjorde lite ondare idag, konstigt det där! Hade ju bedövning denna gång..Gör dem alltid på Eriksbergskliniken hos karin- hon är bäst! Kostar 2600:- för 0,5 ml

Ska lägga in en bild på dem om någon timma när svullnaden lagt sig en aning..
fråga gärna om ni undrar något :)

Puss!

Sötaste Karin
Min sötaste Sandra följde med mig :) och lånade Peters mössa!

RSS 2.0