Julshopping och lunch

Nu har vi kommit hem, vi har julmusik på och jag har slagit in paket :) Dessutom gör jag vår julskinka, doftar sååå gott här hemma! Jag har handlat otroligt fina saker denna jul, är riktigt nöjd faktiskt! Vi åt lunch på ett jättefint och mysigt café/butik var inrett som en liten trädgård, vi åt en grillad smörgås fylld med soltorkadetomater/fetacreme och kyckling, mums..

Ps. sa jag att vi hämtade mina diamanter igår?! Så fin!
Ikväll ska jag träffa Jessica, Sofie och Aida och gå på Tapasrestaurang äta gott och dricka sangria  Var 7 mån sen jag träffade Jessica och flera mån sen jag träffade Sofie, ska bli så mysigt och det kommer bli en hel del tjatter kan jag lova!

Vad jag ska ha på mig är ett mysterium dock,,

Ha en mysig kväll!






Förlovningsringen haar kommit )


Avatar

hej bloggen! Filmen igår var grym, helt underbar man önskade att man kunde få prova på livet i en annan värld! Nu är vi på ett superfint café i sikla och har handlat lite julklappar:-) ikväll ska jag träffa gamla kompisar, puss


mms_image

Alexia julkalender 18/12

Under dagens lucka ligger ett par skor som jag älskar, tycker de är så heta, kunde inte välja färg så jag visar båda sötnosarna.. Snyggt både till jeans och klänning och annat...

750:- på Bianco


Slösa eller spara..

Hittade dessa eleganta klänningar, kostar inte mycket men kan man spara några hundra lappar är det kanske värt det.. ;) Snyggt med ett par galet höga pjuk med platå och snygg frisyr ;)


          349:- Gina Tricot                                      700:- Top shop

Fashion network på F12

Första jag ser när jag öppnar mailen är Bea som skickat bilden från igår..suck..Alltså jag förstår inte varför bilderna som de tar på ställerna alltid blir så fula på ett eller annat sätt.. 

vi hade iaf jättemysigt igår, vi åt först middag och tog in en flaska vin, sen åkte vi till F12 Salongen och hade trevligt, serverades galet starka drinkar så inte konstigt att man blev lite snurrig ;) träffade Mathilda och hennes kompis Sussie som vi garvade med hela kvällen..Goodybagen var inte mkt att hänga i granen, lite brun utansol tester, parfymtester, maskara från YSL (det enda bra) och choklad..

Ciao




Bea tyckte vi skulle vara tysta om vår plan att sno med en asssfin julgranskula, lyckades vi?!

Visitkort..

Ni måste få se vad jag gjort haha jag har beställt visitkort, va inte det en smart grej :) när jag pratar om bloggen så undrar de alltid vad den heter osv och så ska man hitta papper och penna och det knasar alltid så nu har jag beställt visitkort haha dock till denna nya blogg som jag startat, vågar inte riktigt "lansera" den än för jag är lite rädd att folk inte hittar dit, hoppas mina läsare från gamla bloggen följer med mig.. Ska bara fixa och trixa med designen


Alexia julkalender 17/12

Under lucka 17 ligger ett helt nytt träningsset, jag har tränat 2 gånger denna vecka och jag vill ligga mellan 2-3 efter nyår blir det smisk om jag inte håller det, då kan man peppa sig själv med snygga kläder ;)

"Svettig men snygg, det klart du ska vá, när du sliter och jobbar så bra, Jag håller tummarna och hejar på dig, god jul lilla tjej"


Fina kläder till jul, inslaget eller på dig själv ;)

Kikade på Gina Tricos hemsida igår då jag inte varit där på jättelänge, hittade riktigt fina saker :) Väldigt puttinuttigt men det ska väl vara lite "fint" på julen Ska försöka gå förbi där i helgen och prova dessa raringar..


Hur fixar jag mitt hår?

Söta rara ni.. jag blir så glad när ni kommenterar, är kul att svara på era frågor och kunna hjälpa till :) Får många frågor om mitt hår så jag ska skriva en kort sammanfattning om vad jag gör :)
1. Jag färgar och klipper håret på Eleganz som ligger på kungsholmen (flemminggatan, nr: 08-6534060)
 
2. Jag gör extensions på City hair extensions (kungsholmsgatan, nr: 0762163112)
 
3. När jag stylar det brukar jag oftast ha mittbena, sen lockar jag topparna med en locktång. Använder inga produkter förutom värmeskyddande kräm från Maria Nila
Good luck!



Var iiiiskallt när jag traskade iväg imorse (bara mobilkamera idag)

Är det ödet?

Idag har varit en sjukt jobbig dag, från morgon till kl 17.30 när jag fick glömma allt och gå på en fantastiskt street dance klass, nu sitter jag ensam i soffan, pillar på bloggen, har ansiktsmask, lagat en kanongod laxrätt gjort en stooor fruktsallad och fixat glögg ojoj!

Jag fick reda på saker idag som kommer att röra runt i Alexias- liv- grytan, men det är väl meningen i livet? Ödet bestämmer och det du kan göra är att intala dig själv att det är meningen och att något bra kommer att medfölja det som kommer, man kan inte annat än tänka positivt och försöka inse att du måste tro på saker  innan någon annann kan göra det! Allt ordnar sig alltid, försök tänka ut någongång när någonting inte ordnat sig..

En sak är att Brittish Airways troligtvis går ut i strejk mellan 22/12 och 2/1 och jag och Peter flyger med dem till London 30/12 f*ck! Jag vill ha min resa  Håll tummarna!

Love you boy


Chocka släkten med denna tomteklänning i jul?

jaha mina vänner, till mitt ständiga problem på jul, vad ska man ha? jag byter alltid kläder för att jag äär varm kall äter för mycket osv. men alltså denna (förutom de jätte fejk brösten i) måste man ju bara chocka släkten med! Du hittar den på korsetten.se där det finns massor med fina klänningar för olika tillfällen :)




Alexia julkalender 16/12

Under dagens lucka hittar vi en Pole Dance kurs  Min kära Freja rekommenderade mig om detta, hon gick på  en sån kurs och vem vill inte få in de movesen på dansgolvet ;)

Finns olika ställen i Stockholm som erbjuder detta, sök på google på Pole Dance Stockholm. Nybörjarkurs kostar från 2000:- för 8 ggr


Gör som Carmen..


Negativa människor borde försvinna..

Jag tycker att negativa männikor borde ta en funderare över sitt dåliga inflytande på andra! Är så sjukt otrevligt att träffa människor som sprider negativa vibbar.. usch och fy! De borde sättas i en skog och aldrig hitta ut...

Igår på middagen var det supermysig, jag hade lagat mat sen drack vi glögg och åt pepparkakor och ädelost

Idag ska jag träna streetdance, herregud hur ska det gå, var länge sen jag dansade, men det ska bli roligt!




Idag har jag linser, syns det tro..hmm! Bara skoj att byta ibland :)


Alexia julkalender 15/12

Under lucka 15 ligger en urläcker väska från Zagig & Voltaire, I love it! 3500:- tycker jag inte är så mycket för en väska, den finns i beige och brun om man vill ha lite diskretare färg :) I den ligger en överraskning, en clutch från samma märke, 1450:- wiie!




Ny ascool ring!

Åhhhh är så glad, äntligen hittade jag min ring som jag ville ha, på en butik i Vällingby  het va?! whooo!
Sen mina vänner är jag ÄNTLIGEN klar med min första julklapp, den är till Peter, wiie!
 

mms_image

Snow snow snow..

Trodde det var omöjligt att gråta så mkt på en och samma kväll som jag gjorde igår, oh my god! Först var det Svenska hjältar som vi ramlade in på,shit va man bölade, sen såg vi en underbar film som jag inte kommer ihåg namnet på :) Jag grät och grät tycker inte om när djur far illa, skulle kunna slå sönder folk som gör illa djur!

Igår tränade jag helt otroligt nog, känns idag men all smärta försvann när jag tittade ut och sken upp när jag såg det vita vinterlandet utranför fönstret :) så sjukt mysigt med snö, hoppas det håller i sig fram till jul, det måste det göra! Vill ut och åka pulka åhhh va kul!

Grattis grattis till min kära Josefine som fyller år idag, hoppas du får toppen, saknar dig här i Sthlm :(

Ikväll ska jag ha middag hemma för Mikaela och Jennie, vill inte skriva vad jag ska bjuda på för de kanske läser, något gott blir det iaf!


Alexia julkalender 14/12

Under lucka 14 ligger denna roliga klapp, ett spel till tjejmiddagen. Finns massor med roliga och skumma frågor som du kanske inte visste om dina vänner? 219:- från bluebox.se


Firade lucia med hemlösa..

Nu har jag slängt i mig en efterlängtad lunch för att hinna göra ett inlägg om min mysiga förmiddag! Jag jobbar ju på marknadsavdelningen på ett stort företag och vi sponsrar Stadsmissionen, men ist för att bara ge pengar kom jag och min Chef på att vi borde ge dem något fint nu i juletid, så vi hade fixat lussekatter, pepparkakor, kaffe, julmust och en varsin julklapp, alla 150 personer gick därifrån med en varsin mössa och vantar :) De var så glada  Känns som jag samlat mycket karma dessa dagar :) kyrkan 2 gånger och fika till hemlösa haha

Det jag blir fascinerad av är att när man pratar med dem så har alla en riktigt tung och jobbig livshistoria att berätta, ex. Billy som blev hemlös som 9 åring började ta amfetamin som 10 åring och föräldrar som dog i samma veva, men han stod där idag 25 år senare och var hur glad som helst, så fantastiska människor som orkar kämpa..


Jul med Stadsmissionen!

Godmorgon, klockan är jättetidigt.. jag ska iväg och fira jul med stadsmissionen :)

Berättar sen!

Puss


Glöggfest!

Nu har jag tagit det såå lugnt som läkaren sa.. känns riktigt skönt, som Peters pappa sa att ibland måste man ha "tråkigt" för att slappna av! Bra tips! Vi åt en mysig adventsfrukost imorse och tog sen en tripp till matbutiken, köpte bl.a. en skinka, ska bli intressant att göra egen skinka för 1a gången!

Vi fick en sååå härlig kväll! vi promenerade hem till Peters kusin Mathias och hans Sofi vid 16 tiden det bjöds på glögg och fanntastikt gott julgodis, lussekatter, pepparkakor med ädelost och massa annat gott, det var supermysigt!

När vi var på väg tillbaka hem gick vi förbi Gustaf Vasakyrka på Odenplan och hur mkt folk hel´st var på väg in.. jag utbrast LUCIA! wiiie ville verkligenn gå på luciakonsert så vi gick in och satte oss.. var mysigt, de sjöng fint men vi var trötta så vi smög ut efter halva.. Vi sköng luciasånger och hade lite julstämning på väg hem, vi köpte med oss soppa och bröd hem och hyrde "Dumpa oss" riktig tjejfilm



Var mörkt med tända ljus men ser väldigt ljust ut pga blixten :(






Julkonsert och grekisk restaurant!

Igår kväll var jag, Peter, mamma, pappa min bror och hans Helena på julgospel-konsert i Immanuelkyrkan, jag var på den förra året efter de hade uppträtt på The voice och då var det grymt, denna gång var det ok! Efter det bjöd mamma och pappa oss och deras vänner på middag på Ouzo, ville fira förlovningen! kanongott! Så härlig stämning på grekrestauranger, flk sjunger går upp och dansar, och bjuder på sig själva, HÖG ljudvolym! Vi åt först lite pikilia, kalla smårätter, röror  bröd ostar m.m. sen åt jag lammkotletter, Peter oxfilé sen delade vi på en Gino med massa varm vit choklad och glass, mums! Tack för en jättemysig kväll!










Vapiano och julmarknad

Middagen igår var så mysig och god, vi kollade på Idol och jag kan inte låta bli att uttala mig om hans fruktansvärt pinsamma flickvän, snälla kan hon inte låta killen få sin minut i rampljuset själv utan att hon ska stå där och ja, vad gjorde hon egentligen där?

Har en så mysig och lugn dag, jag och Peter åkte först och lämnade in hans ring (problem igen, de är dumma i huvudet på den guldsmeden) de sa att han skulle ta den storleken men den var för liten! aja..

Sen tänkte vi åka hem och äta men det verkade så tråkigt så vi åkte till Vapiano i Gamla stan och åt underbar pasta, sååå god! De gör ju pastan själva och det är verkligen skillnad! Mums, sen gick vi på julmarknaden en sväng och slogs med alla turister, för mkt folk, man fick klaustrofobi haha Nu ska jag läsa skvaller, måla naglarna och kolla på film

Kl 18.15 kommer mina föräldrar och hämtar upp oss för att sen möta min bror och hans tjer och gå på julkonsert och restaurang  Ska bli fantastiskt mysigt!

Ta hand om er!








Alexia julkalender 10 och 11/12

Under lucka 10 & 11 hittar vi...

Denna underbara parfym från Dior "Miss Chéri" doftar makalöst gott!

"Med denna på din hy kommer du känna dig ny, du kommer att lukta gott av julklappen du fått, sockertopp!"


Denna fantastiska ring från CC Skye 1999:- Love it! Stor och härlig!

"Den glittrar och glimmar alla dygnets timmar, den ska mig minnas och du ska bli ägarinna!







Humanitys presskontor!

Vad lovade jag mig själv igår? Jo att inte stressa... bra gick ju super, verkligen! Va kaosdag idag, skulle åka iväg på lunchen till Hammarby Sjöstad och möta Freja, jag var helt vilsen, tog typ 45 min dit för jag körde till Årsta :( Väl på presskontoret var det trevligt, träffade Humanitys frontfigur som tagit märket till Europa, hon är den mest drivna tjej jag träffat, 36 år och gjort så coola saker, han har gjort allt man vill, tagit in massa coola märken till Sverige och verkar inte vara rädd för ngt, mkt inspirerande tjej!

Vi fick fin fina armband också från Humanity, valde 2 mellanlånga! Tycker verkligen ni borde gå köpa ett varsitt, tänk på att det går till en bra grej också, så ni får både ha ett snyggt armband på er och ni gör det för en god grej Kolla på t.ex. NK

kl. 17.30 ska vi hämta ringarna, sen till Peters föräldrar för en lugn och mysig middag och Idolfinal









presskontor..

hej söta ni, får bli supersnabbt blogg sms, är stressad! Hade julfest igår, tyckte mest synd om komikern som ingen skrattade åt haha kom hem tidigt pga min huvudvärk, va ganska gott med julmat ändå, åt mest fisk! På lunchen ska jag träffa freja på humanitys presskontor och få lite fina armband:-D fotar och visar sen, love ps. Sorry för sura bilden och försenad julkalender, kommer snart!


Julfest - var snäll mot grisarna!

Jaha friends, idag har vi vår julmiddag på jobbet som jag varit med och anordnat för 250 pers, håll tummarna! Julmaten är dock ingenting som lockar, hoppas det finns lite smarrig fisk ist, känner bara för julmat 1 gång/ år och det är och julafton! Tycker vi kan vara snälla mot de söta grisarna och köpa ekologisk skinka!

På juldagen firar vi jul med vår grekiska liga och då är det inte riktig svensk mat, denna jul ska vi vara på landet ska bli väldigt mysigt, dock väldigt tråkigt att jag inte är med Peter, men vi firar Grekisk jul tillsammans den 25:e Sen sticker vi till London över nyår då jag fyller år (31/12)

Igår kom våra ringar så vi ska hämta Peters innan vi ska på middag och se idolfinalen :) Min ring måste dock in på gravering så jag får min nästa vecka *längtar*


Alexia julkalender 9/12

I dag hittar vi denna monsterbra tång från Babyliss icurl, det gör sjukt fina lockar och platta kan du också göra med den

Rim: Som du kanske har förstått inget mjukt paket du fått, Använd denna så ska du få se, att du snabbt gör dundersuccé, Platt och tråkigt säg hej då, Nyfiken? Nå vad väntar du på?


Tårta och middag på gång

Jag har en fundering som jag tänkt på ett tag nu... jag funderar på byta bloggsida, jag startade bloggen här på metro i juni och sen dess har jag varit lite arg på hur det blir när man laddar upp bilder, det blir lixom små bilder, jag tycker inte alltid man ser så tydligt, men det är väl ok med er i så fall? jag länkar ju bara till nya så fortsätter vi där  Jag återkommer om det!

Jag är så sugen på att gå på filmen en julsaga, hörde att man fick ha 3:D glasögon på sig då, Peter och Bea (jag orkade inte hänga med) var tillsammans och såg en film med 3:D glasögon för ett tag sen, såg så kul ut! Dessutom älskar jag Cosmonova när man kan gå på såna filmer, ska försöka hitta en dag någongång när man hinner, pju!

Min älskade Aida fyllde år igår (!) wiiie! Så jag ska laga tårta till henne idag!


Bästa julkonserten!

Hej sötisar,

Jag är glad, har kommit på vad jag ska köpa till Peter i julklapp (haft en klump i magen för det) det är ju sååå svårt men nu har jag klurat ut en bra grej :) Längtar till julen :)

jag är inte riktigt nöjd med håret så jag måste gå tillbaka idag igen kl 17.30 haha Tur att min älskling sponsrar mig jag går i konkurs tack vare håret haha nää.. Är man fin i håret så behöver man inte så mkt smink då kör jag bara maskara och det tycker är skönt :)

Vet ni, på lördag ska vi göra en sak hela familjen som jag längtat efter, mamma, pappa, jag, Peter, min bror och hans Helena (och deras "Skorpan" i magen) vi ska gå på Gospelkonsert i Immanuelskyrkan (Birger Jarlsgatan), jag var på den förra året och det var det mest fantastiska jag hört, de var så otroligt duktiga och man kom i sån julstämning  De har konsert fred & lör så har ni möjlighet så gå 140:-/biljett! Efter ska vi ut och äta något gott! *älskar att umgås med min familj* Love you all!

Love


Alexias julkalender 1/12

Jag känner mig så ynklig, halsen är så tjock och näsan rinner, dumma människa som smittat mig :( Peter lämnade mig ensam igår för att dricka öl, bahhh..så ingen tyckte synd om mig, ingen bild, har stor halsduk röd näsa och mysig stor jacka på mig..

Men jag är uppe med tuppen och har 1000 grejer att göra idag, ikväll ska jag på middag med Jennie och Mikaela, ska bli mysigt har saknat dem! Kanske inte tar något vin och försöker kurera mig istället..

Tänkte jag skulle starta med Alexias julkalender, saker jag tycker är fina och man vill ha i klappen, både materiella och praktiska saker :) får bli från och med idag e.m.

Så här ser jag ut idag (i mitt huvud) Skjorta och leggings h&m, 149:- resp 99:-, skor scorett 999:-, armband CC skye 1499:-, väska 2.55 Chanel! Mums va fint!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0